5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 19 Nisan 2025 #1 Öncelikle iyi günler. Assetto Corsa'ya mod yükleyip açmaya çalıştım fakat şu hataları alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Öncelikle iyi günler. Assetto Corsa'ya mod yükleyip açmaya çalıştım fakat şu hataları alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS 5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 19 Nisan 2025 #21 JackCooper dedi: D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\extension\weather\sol Sanırsam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. JackCooper dedi: D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\extension\weather\sol Sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam o hatalar gittide şimdi de bu hataları veriyor araba modu kurmuştum ondan olabilir mi? Dosya Ekleri 1222.png 20,8 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
JackCooper dedi: D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\extension\weather\sol Sanırsam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. JackCooper dedi: D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\extension\weather\sol Sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam o hatalar gittide şimdi de bu hataları veriyor araba modu kurmuştum ondan olabilir mi?
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 598 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #22 581391 dedi: Hocam bir şey daha soracağım content Manager'e attığımız modları nereden siliyoruz. Şimdide böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Sol'ü manuel olarak kurun content managera atip kurmak her zaman düzgün olmuyor. Artı 0 Eksi
581391 dedi: Hocam bir şey daha soracağım content Manager'e attığımız modları nereden siliyoruz. Şimdide böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Sol'ü manuel olarak kurun content managera atip kurmak her zaman düzgün olmuyor.
KS KS 5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 19 Nisan 2025 #23 malpts dedi: Hocam Sol'ü manuel olarak kurun content managera atip kurmak her zaman düzgün olmuyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam. Ama benim hata şu anda sol ile alakalı değil böyle bir hata veriyor. Artı 0 Eksi
malpts dedi: Hocam Sol'ü manuel olarak kurun content managera atip kurmak her zaman düzgün olmuyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam. Ama benim hata şu anda sol ile alakalı değil böyle bir hata veriyor.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 922 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Corsair Delta RGB Gamebooster Fire Storm Waizowl OGM Pro V2 Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #24 581391 dedi: Tamam hocam deniyorum. Hocam o hatalar gittide şimdi de bu hataları veriyor araba modu kurmuştum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hocam bunlar DWrite hataları DirectXle ilgililer yani grafik sürücüleriyle belliki font oluşumunda hata olmuş. hemen geri dönüş yapacğım Artı 0 Eksi
581391 dedi: Tamam hocam deniyorum. Hocam o hatalar gittide şimdi de bu hataları veriyor araba modu kurmuştum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hocam bunlar DWrite hataları DirectXle ilgililer yani grafik sürücüleriyle belliki font oluşumunda hata olmuş. hemen geri dönüş yapacğım
KS KS 5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 19 Nisan 2025 #25 JackCooper dedi: Hocam bunlar dwrite hataları DirectX'le ilgililer yani grafik sürücüleriyle belli ki font oluşumunda hata olmuş. Hemen geri dönüş yapacğım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Artı 0 Eksi
JackCooper dedi: Hocam bunlar dwrite hataları DirectX'le ilgililer yani grafik sürücüleriyle belli ki font oluşumunda hata olmuş. Hemen geri dönüş yapacğım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 922 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Corsair Delta RGB Gamebooster Fire Storm Waizowl OGM Pro V2 Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #26 content managerda Settings > Video > Font Rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "Default" yapın. olmazsa başka yollarda var Artı 0 Eksi
content managerda Settings > Video > Font Rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "Default" yapın. olmazsa başka yollarda var
KS KS 5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 19 Nisan 2025 #27 JackCooper dedi: Content Manager'da settings > video > font rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "default" yapın. Olmazsa başka yollarda var. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. JackCooper dedi: Content Manager'da settings > video > font rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "default" yapın. Olmazsa başka yollarda var. Genişletmek için tıkla... Hocam video ayarlarında öyle bir ayar bulamadım. Dosya Ekleri 111.png 501,2 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
JackCooper dedi: Content Manager'da settings > video > font rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "default" yapın. Olmazsa başka yollarda var. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. JackCooper dedi: Content Manager'da settings > video > font rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "default" yapın. Olmazsa başka yollarda var. Genişletmek için tıkla... Hocam video ayarlarında öyle bir ayar bulamadım.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 922 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Corsair Delta RGB Gamebooster Fire Storm Waizowl OGM Pro V2 Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #28 581391 dedi: Deniyorum hocam. Hocam video ayarlarında öyle bir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... hocam peki custom shaders patch sekmesinde turuncu tyazıyla bir error varmı? Artı 0 Eksi
581391 dedi: Deniyorum hocam. Hocam video ayarlarında öyle bir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... hocam peki custom shaders patch sekmesinde turuncu tyazıyla bir error varmı?
KS KS 5 581391 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 123 19 Nisan 2025 #29 JackCooper dedi: Hocam peki Custom shaders patch sekmesinde turuncu tyazıyla bir error var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Dosya Ekleri 12313.png 662 KB · Görüntüleme: 16 Artı 0 Eksi
JackCooper dedi: Hocam peki Custom shaders patch sekmesinde turuncu tyazıyla bir error var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 922 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Corsair Delta RGB Gamebooster Fire Storm Waizowl OGM Pro V2 Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #30 581391 dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... hocam steamden dosya doğrulaması yapın. Artı 0 Eksi