Assetto Corsa Contect Manager failed hatası

Mecroh

Femtopat
Katılım
25 Aralık 2023
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Trafik modu yüklemek istiyordum. Dosyayı contect Manager programına atarken şöyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmam lazım?

Hata.jpg
 
Programa girerken kendim Assetto Corsa'nın dosya konumunu seçtim. Onun dısında bir şey yapmadım.

Farklı bir işlem yapıyorum yine bEki Görüntüle 2064316u hatayı alıyorum.

Tamam bu hatayı alman normal o zaman. CM senin oyunun klasörüne erişemiyor. Bu hatayı veriyor. Sen ayarlıyorsun ama kaydetmediğin için hata alıyorsun. Google yaparak ya da kurcalayarak çözebilirsin. İngilizcen iyiyse" Assetto Corsa Content Manager path definition" veya "Content Manager oyunu bulamıyor" gibi yazarsan çıkacaktır anlatımı kısaca 1 2 dakikalık video ile. Hata alma sebebin CM oyun uzantısını bulamıyor, haliyle mod atınca mod klasörünü bulamıyor ve reddediyor.
 
Tamam bu hatayı alman normal o zaman. CM senin oyunun klasörüne erişemiyor. Bu hatayı veriyor. Sen ayarlıyorsun ama kaydetmediğin için hata alıyorsun. Google yaparak ya da kurcalayarak çözebilirsin. İngilizcen iyiyse" Assetto Corsa content Manager path definition" veya "content Manager oyunu bulamıyor" gibi yazarsan çıkacaktır anlatımı kısaca 1 2 dakikalık video ile. Hata alma sebebin CM oyun uzantısını bulamıyor, haliyle mod atınca mod klasörünü bulamıyor ve reddediyor.

Çözümü buldum korsan oldugu icinmis :) Steam'den aldım sorun çözüldü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı