Rehber Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?

Hocam bir de sunuculara girerken çok fena kasıyor, takılmalar falan oluyor ancak biraz ilerleyince geçiyor.
Ryzen 5 7500F ve RTX 3060 kullanıyorum.

RAM kaç? Görüş ayarlarından render mesafesini de kısalt.

Merhaba ben lite versiyonu indirdim dediğiniz her şeyi yaptım bu bölümün üstündekileri ve burada takıltım. Content > cars var ama content > track yok, üzerine fareyi tutunca "not avaliable in the Lite version yet" diyor bunu nasıl çözeceğim?

Lite versiyon ne ola ki?
Hocam dediniz yukarıda Content Manageri lite versiyonda indirin diye. İndirdiğimde content>track şeyine tiklayamiyorum, yani trafik moduna giricem sadece ne online ne başka bir şeye gireceğim, trafik modu için bu gerekli mi? Değilse kafaya takmadan devam edeyim.

Yukarıdan content > tracks kısmına girmenize gerek yok. Oyunun dosya konumundan content > tracks içine atarsanız yeterli olacaktır. Haritalar kısmında haritanızın görünmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…