Rehber Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?

Araba ve Pist Modu Nasıl Eklenir?

Araba modlarını Assetto Corsa'nın kurulu olduğu klasördeki "content > cars" klasörüne; pistleri ise "content > track" klasörüne atıyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken bir şey ise, bazı modlarda başka eklentiler de var ve bunları da doğru klasörlere atmanız lazım. Mesela bazı araba modlarının içinde "driver" eklentisi de mevcut. Bunları doğru ve tam olarak atmayınca mod düzgün çalışmayabiliyor veya hiç oyuna girmeyebiliyor. Tabi böyle bir durumda Content Manager sayesinde hatanın neyden kaynaklandığını anlayabiliyoruz. Oyun crash verdiğinde neyden kaynaklandığını uyarı olarak gösteriyor.
Merhaba ben lite versiyonu indirdim dediğiniz her şeyi yaptım bu bölümün üstündekileri ve burada takıltım. Content > cars var ama content > track yok, üzerine fareyi tutunca "not avaliable in the Lite version yet" diyor bunu nasıl çözeceğim?

Merhaba ben lite versiyonu indirdim dediğiniz her şeyi yaptım bu bölümün üstündekileri ve burada takıltım. Content > cars var ama content > track yok, üzerine fareyi tutunca "not avaliable in the Lite version yet" diyor bunu nasıl çözeceğim?
Lite versiyon ne ola ki?

Lite versiyon ne ola ki?
Hocam dediniz yukarıda Content Manageri lite versiyonda indirin diye. İndirdiğimde content>track şeyine tiklayamiyorum, yani trafik moduna giricem sadece ne online ne başka bir şeye gireceğim, trafik modu için bu gerekli mi? Değilse kafaya takmadan devam edeyim.

Merhaba ben Lite versiyonu indirdim dediğiniz her şeyi yaptım bu bölümün üstündekileri ve burada takıltım. Content > cars var ama content > track yok, üzerine fareyi tutunca "not avaliable in the Lite version yet" diyor bunu nasıl çözeceğim?

Yukarıdan content > tracks kısmına girmenize gerek yok. Oyunun dosya konumundan content > tracks içine atarsanız yeterli olacaktır. Haritalar kısmında haritanızın görünmesi gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı