Çözüldü Assetto Corsa - Content Manager siyah ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

H4mz4

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060
Ryzen 5 5500
Meslek
Grafik Tasarımcı - Öğrenci
Assetto Corsa'da Content Manager'dan herhangi bir mape girdiğimde araba sesi geliyor, vites yükseltiyorum gidiyor ama görüntü bu fotoğraftaki gibi gelmiyor. Bunu çözümü nedir?
1690043861684.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belgelerim > Assetto Corsa > cfg dosyasını silip tekrar deneyin. Ayarları sıfırlıyor, yanlış bir şey yaptıysanız belki default ayara dönünce düzelir. Bana sanki chaser kamera açısıyla ilgili bi sorun varmış gibi geldi.
Belgelerim > Assetto Corsa > CFG dosyasını silip tekrar deneyin. Ayarları sıfırlıyor, yanlış bir şey yaptıysanız belki default ayara dönünce düzelir. Bana sanki chaser kamera açısıyla ilgili bir sorun varmış gibi geldi.

Hocam dediğinizi yaptım bu sefer hiç girmiyor böyle oluyor.

1690209400465.png

Belgelerim > Assetto Corsa > CFG dosyasını silip tekrar deneyin. Ayarları sıfırlıyor, yanlış bir şey yaptıysanız belki default ayara dönünce düzelir. Bana sanki chaser kamera açısıyla ilgili bir sorun varmış gibi geldi.

Hocam Allah senden bin türlü razı olsun aylardır çözemiodum dediğini yapıp conten Manager'i sıfırladım oldu şimdi modu tekrar kurup durum bildirmesi yapacağım.

Hocam dediğiniz gibi yaptım moduda kurdum on numara çalışıyor şu anda yaptığım şeyide söyleyeyim tam olarak content Manager'deki kurulu her şeyi silip sıfırladım dediğiniz gibi CFG dosyasını sildim sonra content Manager'den tekrar csp yi indirince oldu çok teşekkür ederim aylardır bunun için uğraşyıodum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı