Assetto Corsa Content Manager virüs mü?

temucina2523

Decapat
Daha fazla  
Content Manager virüs mü? Uygulamayı Content Manager sitesinden indirdim. Content Manager'ın açık kaynaklı bir program olduğunu da görmüştüm fakat daha yeni indirdiğim program farklı IP'lerden bana trojan bulaştırmaya mı çalışıyor? Malwarebytes 2 de bir bana uyarı veriyor. Resim yükleyemiyorum nedense siteye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum, bilgisayarımda herhangi bir yavaşlama vs. yok, antivirüs programlarıda rahat duruyor, zaten benim bildiğim assetto corsa tarafından onaylı bir uygulama.

Content Manager virüs mü? Uygulamayı Content Manager sitesinden indirdim. Content Manager'ın açık kaynaklı bir program olduğunu da görmüştüm fakat daha yeni indirdiğim program farklı IP'lerden bana trojan bulaştırmaya mı çalışıyor? Malwarebytes 2 de bir bana uyarı veriyor. Resim yükleyemiyorum nedense siteye.

Ben uzun zamandır sizin dediğiniz siteden indirip kullanıyorum content maneger dosyasını VirusTotal'e atıp sonuçları bizimle paylaşabilir misin?

Hayır değil. False positive olabilir ya da fark etmeden yanlış bir yerden indirdiniz.

Acstuff dan indirdiğime eminim ve bu olay shutoko revival project sunucusundan çıkınca oluyor.

Bu arada, shutoko revival sunucusundan çıkınca oluyor bu ve internete girmiyor bi 20 saniye falan. 4 tane aynı IP'den trojan göndermeyemi çalışmışlar artık bilemedim.

Acstuff dan indirdiğime eminim ve bu olay shutoko revival project sunucusundan çıkınca oluyor.

Bu arada, shutoko revival sunucusundan çıkınca oluyor bu ve internete girmiyor bi 20 saniye falan. 4 tane aynı IP'den trojan göndermeyemi çalışmışlar artık bilemedim.
Bir şey olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı