Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz Steam dolar kuru artıcağı söyleniyor. Benim de kütüphanemde hiç araba yarışı oyunu olmadığını fark ettim. Sizce direksiyon seti olmadan Assetto Corsa alınır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz Steam dolar kuru artıcağı söyleniyor. Benim de kütüphanemde hiç araba yarışı oyunu olmadığını fark ettim. Sizce direksiyon seti olmadan Assetto Corsa alınır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Sarmaz. Bence hiçbir araba oyunu direksiyonsuz keyif vermez... En kötü ihtimalle joistik var ise yine bir nebze ama pek tad alamazsın. Ben de Forza Horizon 5 var direksiyon setim yok diye yüklemedim bile
Sarmaz. Bence hiçbir araba oyunu direksiyonsuz keyif vermez... En kötü ihtimalle joistik var ise yine bir nebze ama pek tad alamazsın. Ben de Forza Horizon 5 var direksiyon setim yok diye yüklemedim bile
Peki hocam sizce kütüphanemde dursun mu zamlanırsa hiç alamayız Sniper Elite 4 ile Assetto Corsa arasında gidip geliyorum 2.dünya savaşı konusu çok içine çekti tarihe biraz ilgim var arabaları da ayrı bir ilgim var.