Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Assetto Corsa, arduion Uno ile direksiyon seti yapmıştım ama pedallar klavyeden gaz basıp ayarlamaya çalıştığımda olmuyor. Nasıl yapacağım? Free Pie'de denedim ama yapamadım vjoy kullanıyorum direksiyon seti için yardım edebilir misiniz? Yeni çözdüm normalde 2 gündür araştırıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Assetto Corsa, arduion Uno ile direksiyon seti yapmıştım ama pedallar klavyeden gaz basıp ayarlamaya çalıştığımda olmuyor. Nasıl yapacağım? Free Pie'de denedim ama yapamadım vjoy kullanıyorum direksiyon seti için yardım edebilir misiniz? Yeni çözdüm normalde 2 gündür araştırıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
merrt0660 Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 bunun mouse ile nasıl yapabilirim yani mouse ve pedal Artı 0 Eksi