GeOX Femtopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar ben biraz fakirim ve el yapımı direksiyon var. ETS'de mouse ayarı yapılıyor ve oynanıyor zaten pek anlatamadım ama anlayanlar bilir. Yani bunun aynısını Assetto Corsa'ya nasıl yapacağım? YouTube'dan çözümünü bulamadım.
Arkadaşlar ben biraz fakirim ve el yapımı direksiyon var. ETS'de mouse ayarı yapılıyor ve oynanıyor zaten pek anlatamadım ama anlayanlar bilir. Yani bunun aynısını Assetto Corsa'ya nasıl yapacağım? YouTube'dan çözümünü bulamadım.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Dostum ayarlardan mouse Control'ü açacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS GeOX Femtopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 noXtenn dedi: Dostum ayarlardan mouse Control'ü açacaksın. Genişletmek için tıkla... Bende işte onu soruyorum. Artı 0 Eksi
noXtenn dedi: Dostum ayarlardan mouse Control'ü açacaksın. Genişletmek için tıkla... Bende işte onu soruyorum.