Fozy Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX B550-E GAMİNG MSİ RTX 3060 VENTUS 12GB RYZEN 5 5600 KİNGSTON HYPERX (8x4) 32GB FURY BEAST DDR4 3200MHZ LOGİTECH G PRO X WİRELESS STEELSERİES APEX 5 RAZER BASİLİSK X WİRELESS Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 RAM Kingston fury (4x8) 32 GB Ekran kartı MSI GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB GDDR6 Anakart ASUS ROG STRIX B550-E GAMING İşlemci Ryzen 5 5600 Selamünaleyküm. Content Manager yüklü ama gerçekçi grafikleri nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?
Selamünaleyküm. Content Manager yüklü ama gerçekçi grafikleri nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 18 Mayıs 2024 #21 KaanKalay2121 dedi: Konuyu hortlatdığım için özür dilerimde bu nasıl oluyor? İnanmayarak denedim ve oldu çok şaşırtıcı! Buarada teşekkürler kod için. Genişletmek için tıkla... Ekonomik sorunlar yüzünden bazı şeyleri alamıyoruz. Bunun için de ücretsiz erişmek için uğraşmak gerekiyor değil mi? Bunun için de uğraşan benim, kullanan sizsiniz. Keyifli oyunlar. Artı 0 Eksi
KaanKalay2121 dedi: Konuyu hortlatdığım için özür dilerimde bu nasıl oluyor? İnanmayarak denedim ve oldu çok şaşırtıcı! Buarada teşekkürler kod için. Genişletmek için tıkla... Ekonomik sorunlar yüzünden bazı şeyleri alamıyoruz. Bunun için de ücretsiz erişmek için uğraşmak gerekiyor değil mi? Bunun için de uğraşan benim, kullanan sizsiniz. Keyifli oyunlar.
LoshiN Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek öğrenc 28 Mayıs 2024 #22 Bumblebeeee dedi: Hocam tam olarak ne gibi özellikler veriyor Full versiyona geçince bu arada teşekkürler. Genişletmek için tıkla... sunucu sekmesi açılıyor Artı 0 Eksi
Bumblebeeee dedi: Hocam tam olarak ne gibi özellikler veriyor Full versiyona geçince bu arada teşekkürler. Genişletmek için tıkla... sunucu sekmesi açılıyor