Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi indirime girmis.competizone almayi düşünüyorum. Farklari nedir fizik ve grafik olarak?
Başlıkta gördüğünüz gibi indirime girmis.competizone almayi düşünüyorum. Farklari nedir fizik ve grafik olarak?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Haziran 2024 #2 Competizione, daha güncel bir oyun. Daha yeni oyun motoruyla daha iyi grafikler, sesler, modeller ve fizikler sunuyor. Artı 0 Eksi
Competizione, daha güncel bir oyun. Daha yeni oyun motoruyla daha iyi grafikler, sesler, modeller ve fizikler sunuyor.
KS KS Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Ellie Williams dedi: Competizione, daha güncel bir oyun. Daha yeni oyun motoruyla daha iyi grafikler, sesler, modeller ve fizikler sunuyor. Genişletmek için tıkla... Gercekten fark edilir bir fizik farkı varsa satın alacagim galiba ve oyundaki araclarin ne kadari DLC ile birlikte geliyor. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Competizione, daha güncel bir oyun. Daha yeni oyun motoruyla daha iyi grafikler, sesler, modeller ve fizikler sunuyor. Genişletmek için tıkla... Gercekten fark edilir bir fizik farkı varsa satın alacagim galiba ve oyundaki araclarin ne kadari DLC ile birlikte geliyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Haziran 2024 #4 Oyunun içinde ne kadar araç var bilmiyorum ama DLC araçlarını buradan görebilirsin: Assetto Corsa Competizione Car & Track List 2025: Xbox, PS5, PC View the complete car & track list for the Xbox, PS5 & PC versions of Assetto Corsa Competizione. Includes DLC cars & tracks. simracingsetup.com Yabugg dedi: Gercekten fark edilir bir fizik farkı varsa Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa da fizik konusunda çok iyi. O yüzden biraz iyileştirme dışında çok ciddi bir fark olacağını sanmıyorum. Beklentiniz daha çok görsel yönde olsun bence. Artı 0 Eksi
Oyunun içinde ne kadar araç var bilmiyorum ama DLC araçlarını buradan görebilirsin: Assetto Corsa Competizione Car & Track List 2025: Xbox, PS5, PC View the complete car & track list for the Xbox, PS5 & PC versions of Assetto Corsa Competizione. Includes DLC cars & tracks. simracingsetup.com Yabugg dedi: Gercekten fark edilir bir fizik farkı varsa Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa da fizik konusunda çok iyi. O yüzden biraz iyileştirme dışında çok ciddi bir fark olacağını sanmıyorum. Beklentiniz daha çok görsel yönde olsun bence.
KS KS Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 Hocam satın aldım deneyimlerimi birkaç gün sonra belki buraya yazarım. Artı 0 Eksi