Çözüldü Assetto Corsa initial D hud kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Öncelikle tüm Sosyal'e iyi günler dilerim. Artık normal hud görmekten sıkıldığımdan dolayı ve initial D Hud'u güzel gözüktüğünden dolayı hudu yapmak istedim. İlk başta content Manager olmadan denedim çalışmadı. Uzun bir sürede denemedim. Bu akşam tekrar denemek istedim, bu sefer contact Manager ile denedim oyun açılırken hata veriyor ve modun sorunlu olduğunu söylüyor ve atıyor. Bunun bir çözümü yok mudur acaba? Kurabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? @fromhell1 siz kullanıyorsunuzdur bu hudu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu linktekini ve Content Manageri kurun.
Content Manager'den ayarlardan Custom Shaders Pack'i kurun bu kadar.
Bu linktekini ve Content Manageri kurun.
Content Manager'den ayarlardan Custom Shaders Pack'i kurun bu kadar.

Çözüm
Bu linktekini ve content Manager'i kurun.
Content Manager'den ayarlardan Custom shaders Pack'i kurun bu kadar.

Bunların hepsini yaptım ancak ona rağmen crash veriyor ve açılmıyor. Çok sinir bozucu tamam yaptım dediğim gibi hayallerim suya düştü.

Aldığınız crash nedir?

1604004415425.png

Bunu veriyor disable deyince ise bu sefer Hud'a kaymaya başlıyor aynı hata.

Gmeter App'ini disable edin.

Tüm her şeyi disable yapmama rağmen.

1604004689104.png

Bu hatayı verdi bu seferde iyice deli olmaya başladım. 1 sene önce de olmadı şimdi de olmuyor şaka gibi 2 kerede format attım üzerine.

Kullandığınız moddan kaynaklanıyor olabilir. Aracı normal bir araç yapabilir misiniz? Mesela 458. tekrardan olmaz ise TeamViewer ile çözmeye çalışabilirim.

Açtım oyunu ancak bu seferde hud çalışmıyor. Tepki yok hız vs göstermiyor.

RaceDepartmant sitesindeki videoda kurulum videosu var. O videodaki her şeyi yaptığınıza emin misiniz? Ayarların ekran görüntüsünü atar mısınız?
Bunun dışında hangi Custom Shader Pack sürümünü yüklediniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı