HakimiZiyech1 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:11 #1 Assetto Corsa oynuyorum, Lossless Scaling açtım FPS artıyor ama çok fazla gecikme okuyor, oynanmıyor. Bir çözümü var mı?
Assetto Corsa oynuyorum, Lossless Scaling açtım FPS artıyor ama çok fazla gecikme okuyor, oynanmıyor. Bir çözümü var mı?
SONSUZYTB Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:25 #2 Çöpe at vallahi oyunu neresini sevdilerse hitman abulesion çöp kendi kendine kapanıyor. Forza harizon 4 indir 5 çöp. Artı 0 Eksi
Çöpe at vallahi oyunu neresini sevdilerse hitman abulesion çöp kendi kendine kapanıyor. Forza harizon 4 indir 5 çöp.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 Dün 15:29 #3 HakimiZiyech1 dedi: Assetto Corsa oynuyorum, Lossless Scaling açtım FPS artıyor ama çok fazla gecikme okuyor, oynanmıyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... FPS değerin zaten düşükse Lossless Scaling aşırı derecede bozacaktır. Pek bir çaresi yok. Artı 0 Eksi
HakimiZiyech1 dedi: Assetto Corsa oynuyorum, Lossless Scaling açtım FPS artıyor ama çok fazla gecikme okuyor, oynanmıyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... FPS değerin zaten düşükse Lossless Scaling aşırı derecede bozacaktır. Pek bir çaresi yok.