Assetto Corsa nasıl?

Arkadaşlar oyunu indirmek istiyorum klavye ile oynayacağım mod falan kurmam lazım mı yoksa indirsem oynasam zevk alır mıyım? Bazı editleri izliyorum sanırsam modlu olanlar modlu mu daha iyi modsuz mu?
contact manager dışında oynanmaz

Fare ile zorlanır mıyım daha önce ETS 2'yi fare ile oynamıştım güzeldi ama aynı rahatlık burada da olur mu?

Hayır olmaz. Bence kesinlikle alnmaması gereken oyunlardan.

Bence sen beceremiyorsun. Direksiyon setiyle single da oynadığım zaman keyifli ve zorlayıcı yarışlar yaptığım oluyor. Hatta basitçe geçtiğim anlar bile oluyor.

Hocam siz o zaman Assetto Corsa Competizione'de kafayı yersiniz hiç bulaşmayın. Çok zevkli bir oyun bu arada herkese öneririm. GT ile ilgileniyorsanız tabi.

Hocam siz o zaman Assetto Corsa Competizione'de kafayı yersiniz hiç bulaşmayın. Çok zevkli bir oyun bu arada herkese öneririm. GT ile ilgileniyorsanız tabii.

Sırf şu modlar yüzünden çok seviliyor yoksa kimse yüzüne bakmaz bu oyunun, şirketin yerinde olsam modu yapanları işe alırdım, kendi çalışanlarımı kovardım. Bir tane adamakıllı fizik motoru yapabilen eleman çağırırdım kodlarını yazdırtır sonra da verirdim parasını.

Bence de modlar sayesinde seviliyor. Keşke mod desteği bu kadar çok olmasaydı da sizin gibi insanlar bile oyunu oynamaya kalkmasaydı. AC çıktığından beri oynuyorum; o günden beri ne NFS'den ne de Forza'dan keyif alabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…