Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 15 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa yükledim ancak Neck FX çalışmıyor. Shader yükledim Neck FX'de aktif ancak çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa yükledim ancak Neck FX çalışmıyor. Shader yükledim Neck FX'de aktif ancak çalışmıyor.
Çözüm benk 15 Nisan 2023 Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek.
Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek.
benk Attopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 3 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Artı 0 Eksi Çözüm
Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek.
KS KS Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 15 Nisan 2023 #3 benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Akşam gidince deneyeceğim hocam sağ olun. benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çözüldü sorunum. Çözüm olarak işaretliyorum. Son düzenleme: 15 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Akşam gidince deneyeceğim hocam sağ olun. benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çözüldü sorunum. Çözüm olarak işaretliyorum.
M Mehmet058 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Artı 0 Eksi
benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
EgeKurtuluss Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 486 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #6 benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım yine düzelmedi. Artı 0 Eksi
benk dedi: Bildiğim çözüm yolu settings>assetto corsa>video kısmındaki rendering modu Oculus Rift'ten Single screene çekmek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım yine düzelmedi.