Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Mart 2023 #11 TheDarkS16 dedi: Hocam selam uzun aradan sonra tekrar bir sorum olacak ben neden otabanda başlamıyorum başka yerden başlıyorum trafic haritasında. Genişletmek için tıkla... Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten.
TheDarkS16 dedi: Hocam selam uzun aradan sonra tekrar bir sorum olacak ben neden otabanda başlamıyorum başka yerden başlıyorum trafic haritasında. Genişletmek için tıkla... Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 24 Mart 2023 #12 Lee Yubin dedi: Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun bir de hocam botlar sürekli birbirine vuruyorlar neden olabilir?
Lee Yubin dedi: Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun bir de hocam botlar sürekli birbirine vuruyorlar neden olabilir?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Mart 2023 #13 TheDarkS16 dedi: Tamamdır hocam sağ olun bir de hocam botlar sürekli birbirine vuruyorlar neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu konuda pek bilgim yok. Ama normal karşılıyorum, kusursuz bi mod değil çünkü bu trafik haritaları.
TheDarkS16 dedi: Tamamdır hocam sağ olun bir de hocam botlar sürekli birbirine vuruyorlar neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu konuda pek bilgim yok. Ama normal karşılıyorum, kusursuz bi mod değil çünkü bu trafik haritaları.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 27 Mart 2023 #14 Lee Yubin dedi: Bu konuda pek bilgim yok. Ama normal karşılıyorum, kusursuz bir mod değil çünkü bu trafik haritaları. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata alıyorum neden olabilir?
Lee Yubin dedi: Bu konuda pek bilgim yok. Ama normal karşılıyorum, kusursuz bir mod değil çünkü bu trafik haritaları. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata alıyorum neden olabilir?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Mart 2023 #15 TheDarkS16 dedi: Hocam böyle bir hata alıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tüm sunucularda böyleyse dosyaları doğrulayın. Sunucu ve sizdeki dosyalarda uyuşmazlık var sanırsam.
TheDarkS16 dedi: Hocam böyle bir hata alıyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tüm sunucularda böyleyse dosyaları doğrulayın. Sunucu ve sizdeki dosyalarda uyuşmazlık var sanırsam.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 27 Mart 2023 #16 Lee Yubin dedi: Tüm sunucularda böyleyse dosyaları doğrulayın. Sunucu ve sizdeki dosyalarda uyuşmazlık var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynı modların hepsi var ya yoksa uyarı verirdi tüm sunucularda böyle değil. Veya eksik modları nasıl tespit edebilirim.
Lee Yubin dedi: Tüm sunucularda böyleyse dosyaları doğrulayın. Sunucu ve sizdeki dosyalarda uyuşmazlık var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynı modların hepsi var ya yoksa uyarı verirdi tüm sunucularda böyle değil. Veya eksik modları nasıl tespit edebilirim.