Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten.Hocam selam uzun aradan sonra tekrar bir sorum olacak ben neden otabanda başlamıyorum başka yerden başlıyorum trafic haritasında.
Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten.Hocam selam uzun aradan sonra tekrar bir sorum olacak ben neden otabanda başlamıyorum başka yerden başlıyorum trafic haritasında.
Park alanlarında başlamanız normal olanı zaten.
Bu konuda pek bilgim yok. Ama normal karşılıyorum, kusursuz bi mod değil çünkü bu trafik haritaları.Tamamdır hocam sağ olun bir de hocam botlar sürekli birbirine vuruyorlar neden olabilir?
Bu konuda pek bilgim yok. Ama normal karşılıyorum, kusursuz bir mod değil çünkü bu trafik haritaları.
Tüm sunucularda böyleyse dosyaları doğrulayın. Sunucu ve sizdeki dosyalarda uyuşmazlık var sanırsam.Hocam böyle bir hata alıyorum neden olabilir?
Tüm sunucularda böyleyse dosyaları doğrulayın. Sunucu ve sizdeki dosyalarda uyuşmazlık var sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.