E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mart 2023 #1 Content Manager'dan trafik modu yükledim oynuyorum geri vitesi buldum fakat ileri vitese atınca sağa sola dönmüyor otomatik vitese almak falan var mı?
Content Manager'dan trafik modu yükledim oynuyorum geri vitesi buldum fakat ileri vitese atınca sağa sola dönmüyor otomatik vitese almak falan var mı?
SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #2 Kendi kendine gidince bir süreden sonra otomatiğe geçiyor vitese basmadığında bende öyle olmuştu Artı 0 Eksi
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mart 2023 #3 SEWIHTN dedi: Kendi kendine gidince bir süreden sonra otomatiğe geçiyor vitese basmadığında bende öyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor sağa solada dönmemeye başladı çözemedim. Artı 0 Eksi
SEWIHTN dedi: Kendi kendine gidince bir süreden sonra otomatiğe geçiyor vitese basmadığında bende öyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor sağa solada dönmemeye başladı çözemedim.
Beyaz Saray Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 Hocam tam anlamadım ama CTRL ve G tuşuna bastığınızda otomatik vitese geçmesi lazım. Artı 0 Eksi
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 20 Mart 2023 #5 Şu kısımdan otomatik vites atmayı ve otomatik debriyajı açın. Oyuna girdiğinizde otomatik vites olmadıysa CTRL + G tuşuna basın. Dosya Ekleri ass.PNG 72 KB · Görüntüleme: 5.312 Artı 0 Eksi
Şu kısımdan otomatik vites atmayı ve otomatik debriyajı açın. Oyuna girdiğinizde otomatik vites olmadıysa CTRL + G tuşuna basın.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mart 2023 #6 Gapirkont dedi: Şu kısımdan otomatik vites atmayı ve otomatik debriyajı açın. Oyuna girdiğinizde otomatik vites olmadıysa CTRL + g tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam sağa sola dönmüyor bu neden oalbilir acaba. Artı 0 Eksi
Gapirkont dedi: Şu kısımdan otomatik vites atmayı ve otomatik debriyajı açın. Oyuna girdiğinizde otomatik vites olmadıysa CTRL + g tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam sağa sola dönmüyor bu neden oalbilir acaba.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 20 Mart 2023 #7 emirhannk dedi: Hocam sağa sola dönmüyor bu neden oalbilir acaba. Genişletmek için tıkla... Klavye ile mi oynuyorsunuz mouse ile mi? Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Hocam sağa sola dönmüyor bu neden oalbilir acaba. Genişletmek için tıkla... Klavye ile mi oynuyorsunuz mouse ile mi?
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mart 2023 #8 Gapirkont dedi: Klavye ile mi oynuyorsunuz mouse ile mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mouse ayarını açtım sanırım ondan siz öyle sorunca aklıma geldi. Artı 0 Eksi
Gapirkont dedi: Klavye ile mi oynuyorsunuz mouse ile mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mouse ayarını açtım sanırım ondan siz öyle sorunca aklıma geldi.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 20 Mart 2023 #9 emirhannk dedi: Ayarlardan mouse ayarını açtım sanırım ondan siz öyle sorunca aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Araç dönmemeye başladığında fare imleci gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Ayarlardan mouse ayarını açtım sanırım ondan siz öyle sorunca aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Araç dönmemeye başladığında fare imleci gözüküyor mu?
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mart 2023 #10 Gapirkont dedi: Araç dönmemeye başladığında fare imleci gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunu hallettim fakat arkadaşın attığı görseldeki gibi yaptım hâlâ kendim atmam gerekiyor vitesi CTRL g yapıyorum on oluyor ama olmuyor s ye bastığımda duruyor geri gitmiyor. Artı 0 Eksi
Gapirkont dedi: Araç dönmemeye başladığında fare imleci gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunu hallettim fakat arkadaşın attığı görseldeki gibi yaptım hâlâ kendim atmam gerekiyor vitesi CTRL g yapıyorum on oluyor ama olmuyor s ye bastığımda duruyor geri gitmiyor.