space tusu ile deneyin lutfenContent Manager'dan trafik modu yükledim oynuyorum geri vitesi buldum fakat ileri vitese atınca sağa sola dönmüyor otomatik vitese almak falan var mı?
Hocam bı sorum olucak ben CTRL+g ye basıyorum araç otomatik olmuyor siz bir görsel atmışsınız bu konuda content manager dan otomatik yapma yeri oraya nasıl girerim yeni başladım pek bir bilgim yokdaBen linkteki modu indirip kurdum, araçtaki lastiklerin yol tutuşu çok daha iyi. Modu kurup Content Manager'dan Content'e basın, arama yerinden yerinden yol tutuşunun iyi olmasını istediğiniz aracı seçip alttan Replace Tyres'e basın. Filter bölümünün sağındaki arama yerine hellspec yazın. Oradaki hellspec track yazan lastiği sola sürükleyin. Sonrasında oyuna girdiğinizde işlemleri uyguladığınız aracı seçip lastik seçme bölümünden hellspec track lastiğini seçin. Yol tutuşu artacaktır.
![]()
Nissan GT-R R34 Hell-spec | Assetto World
Download, install and enjoy this Nissan GT-R R34 Hell-spec Assetto Corsa mod instantly for free. nissan_r34_hellspecwww.assettoworld.com
Hocam bir sorum olacak ben CTRL+g ye basıyorum araç otomatik olmuyor siz bir görsel atmışsınız bu konuda content Manager'dan otomatik yapma yeri oraya nasıl girerim yeni başladım pek bir bilgim yok da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.