bulut3575 Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 25 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Merhaba geçen gün Assetto Corsa oynarken PC dondu ve mavi ekran yedim. Neyse tekrardan başlattı kendini ama bu sefer SSD uyarısı ile karşı karşıya kaldım ve BIOS'a atti beni. Bilgisayarı yeniden başlattım su anlik sorun yok ama ne olmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025
Merhaba geçen gün Assetto Corsa oynarken PC dondu ve mavi ekran yedim. Neyse tekrardan başlattı kendini ama bu sefer SSD uyarısı ile karşı karşıya kaldım ve BIOS'a atti beni. Bilgisayarı yeniden başlattım su anlik sorun yok ama ne olmuş olabilir?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.013 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 7 Haziran 2025 #2 @bulut3575 Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutu girin. chkdsk /f /r "Yeniden başlatma sonrası tarama yapılacak" uyarısı yazarsa sistemi yeniden başlatın ve taramayı bitirmesini bekleyin. Artı 0 Eksi
@bulut3575 Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutu girin. chkdsk /f /r "Yeniden başlatma sonrası tarama yapılacak" uyarısı yazarsa sistemi yeniden başlatın ve taramayı bitirmesini bekleyin.