Çözüldü Assetto Corsa oynarken sistem kendine reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa H

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Assetto Corsa yükledim ve Online şekilde oynuyorum. Assetto Corsa'yı oynamaya başladım fakat Assetto Corsa oynarken bazen sistem kendi kendine reset atıyor. İlk başta güç kaynağımdan şüphe ettim fakat güç kaynağım 600W ve +80 bir güç kaynağı. İşlemci sıcaklığından şüphelendim, reset yediğim anda BIOS'a girdim fakat sıcaklık 46 dereceydi ve fps' im de normaldi. Sizce sorun ne?

Son düzenleme:
Çözüm

İşlemci yetmiyor olabilir ya da bir bileşen güncel değildir. Ya da en son ihtimal bir parça arızalıdır.

İşlemci yetmiyor olabilir ya da bir bileşen güncel değildir. Ya da en son ihtimal bir parça arızalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartım MSI A520M-A PRO, işlemcin R5 4600G, Ramım 16GB 3200MHZ. Yeterli mi hocam bunlar assetto corsa için?

Anladım hocam, sizce en mühtemel sonuç nedir? Bir parçam mı arızalı? Yoksa sistem oyuna mı dayanamıyor?

Bir parça arızalı olmaz bence. Ama benim eski sistemde oluyordu öyle şeyler güç kablosunda da bir sıkıntı olabilir. Yani onu anlamak çok zor. Bir bilgisayarcıya götür en son seçenek olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir parça arızalı olmaz bence. Ama benim eski sistemde oluyordu öyle şeyler güç kablosunda da bir sıkıntı olabilir. Yani onu anlamak çok zor. Bir bilgisayarcıya götür en son seçenek olarak.
Tamam hocam, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Tabii ki hocam ne demek
Hocam sanırım sorun oyundan, oynarken drop girip durdu. Ardından oyun crash verdi, işlemci de Wattman hatası verdi. Wattman hatasını da oyunun tetiklediğini düşünmeye başladım.

Arkadaşlar sorunla karşılaşan varsa, sorunun ramla alakalıymış. Ram, APU işlemcinin görüntülerini falan bozuyormuş. İşlemci bu olaylardan sonra değişmişti fakat donmalar, kapanmalar devam etmişti, bugün ramı değiştirdim ve donmalar kapanmalar tamamiyle ortadan kalktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…