Assetto Corsa oynarken yanık kokusu

rexxz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Az önce Assetto Corsa trafik oynuyordum en yüksek ayarlarda ekran kartım 3060 Görev Yöneticisi'nden sıcaklık değerine baktım 64 diyordu bakmadan önce de kasadan lastik yanığı tarzında bir koku geldi kasanın cam panelini ve arka kısmını dokundum sıcaklık fazlaydı oyundan çıktım sıcaklıkta kokuda gitti sebebi PSU olabilir mi acaba?

Kasa: Rampage trapper

Yok işe girip en yakın zamanda değiştireceğim ama PSU ilk kez böyle yaptı sistemi aldığımız zaman 2023 6 ayında almıştık galiba.
Bir değiştirin derim 600tlik bir şey için bütün sistemi feda etmeye gerek yok

Yok işe girip en yakın zamanda değiştireceğim ama PSU ilk kez böyle yaptı sistemi aldığımız zaman 2023 6 ayında almıştık galiba.

Peki bu testi yaparken bir zarar gelir mi?
birşey olmaz

Bir değiştirin derim 600tlik bir şey için bütün sistemi feda etmeye gerek yok.

Sadece ekran kartı 14K çok büyük sıkıntıya girerim peki dayanamam o süreçte illaki tekrar oyun girerim girersen PSU yanar mı?

Sadece ekran kartı 14K çok büyük sıkıntıya girerim peki dayanamam o süreçte illaki tekrar oyun girerim girersen PSU yanar mı?
Bence hiç girmeyin en kısa zamanda psu değişin ama illa gireceksen grafikleri çekebilirsiniz en dusugu çekin çözüm olurmu bilemem bence riske atmayın...

Bence hiç girmeyin en kısa zamanda PSU değişin ama illa gireceksen grafikleri çekebilirsiniz en dusugu çekin çözüm olur mu bilemem bence riske atmayın...

O yanık kokusu bana yetti sadece yayın izlerim hiçbir oyuna girmem yayın veya yutubede takılmam zararlı mı?

Bence hiç girmeyin en kısa zamanda PSU değişin ama illa gireceksen grafikleri çekebilirsiniz en dusugu çekin çözüm olur mu bilemem bence riske atmayın...

Test kaç dakika sürmeli.

5dk yeter sıkıntılı parça güç kaynağı ise kendini belli eder o süre zarfında.

Kasa ısınır gibi oldu PSU'dan kaynaklıdır benim düşüncem peki oyun oynamasam sadece YouTube'da falan gezsem yayın izlesem sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…