Çözüldü Assetto Corsa oyun donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
@Jellyel7 Başka araç ile deneyin tekrar olursa bir de farklı harita da deneyin. Yüksek oranda modlarla alakalı oluyor. Hiç bir şey olmasa bile çok fazla mod yükleyince oyun yine donma yapıyor nedense.
Kasıyor mu? Donuyor mu? Eğer kasıyorsa V-Sync açmayı deneyin.

@Jellyel7 Oyunu modlu harita veya araç ile mi açıyorsunuz. Modlardan kaynaklı donma sorunu çok oluyor. Özellikle bazı araç modları optimizasyonda sorun çıkarıyor. Başka araç ve harita ile denediğinizde de sonuç yine aynı mı?

@Jellyel7 oyunu modlu harita veya araç ile mi açıyorsunuz. Modlardan kaynaklı donma sorunu çok oluyor. Özellikle bazı araç modları optimizasyonda sorun çıkarıyor. Başka araç ve harita ile denediğinizde de sonuç yine aynı mı?

Trafik modu ile açıyorum Honda Civic 1.6 vti ile oynuyorum başka araç ile denemedim.

@Jellyel7 Başka araç ile deneyin tekrar olursa bir de farklı harita da deneyin. Yüksek oranda modlarla alakalı oluyor. Hiç bir şey olmasa bile çok fazla mod yükleyince oyun yine donma yapıyor nedense.

Çözüm
@Jellyel7 başka araç ile deneyin tekrar olursa bir de farklı harita da deneyin. Yüksek oranda modlarla alakalı oluyor. Hiçbir şey olmasa bile çok fazla mod yükleyince oyun yine donma yapıyor nedense.

Sorun düzeldi teşekkür ederim ama oyun oynarken bazen araçlara çarpsam bile bir şey olmuyor içinden geçiyorum ne yapmam lazım.

Sorun düzeldi teşekkür ederim ama oyun oynarken bazen araçlara çarpsam bile bir şey olmuyor içinden geçiyorum ne yapmam lazım.

Trafik modundaki araçları diyorsan, o sorun bende de var. Bazen içinden geçince bir şey olmuyor, bazen de beni sağa sola fırlatıyor. Mod sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı