Yurdun internetinde öncelik ayarlanabilir mi?

paradox35

Decapat
Daha fazla  
Şu anda özel yurtta kalıyorum ve internetimde arada sırada ping çıkıyor. Modemin arayüzüne girebiliyorum, şifreyi değiştirmemişler. Bunu kullanarak kendime öncelik vermem mümkün mü? En azından ping çıkmamasını sağlamak istiyorum çünkü normal şartlarda 100 Mbps alıyorum, ping de çıkmıyor ancak kalabalık, okul olmayan günler oyun oynanmayacak düzeyde pingim oluyor. Buna çözüm bulabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda özel yurtta kalıyorum ve internetimde arada sırada ping çıkıyor. Modemin arayüzüne girebiliyorum, şifreyi değiştirmemişler. Bunu kullanarak kendime öncelik vermem mümkün mü? En azından ping çıkmamasını sağlamak istiyorum çünkü normal şartlarda 100 Mbps alıyorum, ping de çıkmıyor ancak kalabalık, okul olmayan günler oyun oynanmayacak düzeyde pingim oluyor. Buna çözüm bulabilir miyiz?
Mümkünde kardeşim insanların hakkına girmeye değermi?

Ne komiksiniz yahu. Bir de böyle saçmalıklar için konu mu açıyorsunuz? O zaman ailene söyleceksin sana özel ev tutacaklar. Bu sayede rahatça tek başına kablolu internet bağlayabilirsin. Veya ayda 2000TL falan verip Superbox kiralayacaksın ancak 4.5G hızı ile oyunlarda arada ping girer beğenmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı