mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 RAM 8 GB 2666 MHz Ekran kartı Nvidia Geforce 920MX İşlemci i5 7200u Content Manager'den oyuna gireceğim zaman bazı araçlar alınca oyundan atıyor sürüm gibi problem yok. Bazı araçları sıkıntısız oynuyorum.
Content Manager'den oyuna gireceğim zaman bazı araçlar alınca oyundan atıyor sürüm gibi problem yok. Bazı araçları sıkıntısız oynuyorum.
nikolateslaxx Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 mami9998 dedi: Content Manager'den oyuna gireceğim zaman bazı araçlar alınca oyundan atıyor sürüm gibi problem yok. Bazı araçları sıkıntısız oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de oyun var arkadaşımla birlikte nasıl gireceğiz çözemedim. Çok karışık. Artı 0 Eksi
mami9998 dedi: Content Manager'den oyuna gireceğim zaman bazı araçlar alınca oyundan atıyor sürüm gibi problem yok. Bazı araçları sıkıntısız oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de oyun var arkadaşımla birlikte nasıl gireceğiz çözemedim. Çok karışık.
Guokushi Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 Arabaya güncelleme gelmiştir serverın Discord sunucusundaki yenilenmiş linklerden araba modlarını tekrar indirmeyi dene Artı 0 Eksi
Arabaya güncelleme gelmiştir serverın Discord sunucusundaki yenilenmiş linklerden araba modlarını tekrar indirmeyi dene
KS KS mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #4 Guokushi dedi: Arabaya güncelleme gelmiştir serverın Discord sunucusundaki yenilenmiş linklerden araba modlarını tekrar indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni inik zaten 1 hafta belki oldu. Artı 0 Eksi
Guokushi dedi: Arabaya güncelleme gelmiştir serverın Discord sunucusundaki yenilenmiş linklerden araba modlarını tekrar indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni inik zaten 1 hafta belki oldu.