Assetto Corsa parlak görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10

emirhank07

Decapat
Daha fazla  
Oyun dış kamerada normalken iç kamerada çok parlak gözüküyor geceleri de çok karanlık oluyor sadece akşam ve sabah olduğunda normal oluyor.

1717941464869.png

1717941473110.png

Sağdan post process filter seçeneğini açıp SS atın.

1717942668184.png

CTRL+m yapın ve sağ tarafa doğru imleci getirin, gelen menüden "post process filter" adında bir seçenek çıkacak, bu kısımdan "brightness" yerini arttırıp azaltabilirsiniz.

Sorun o değil işte araç içine geçtiğimde böyle bir parlama oluyor dışarıda olmuyor orayı kısarsam yine aynı oluyor parlıyor.

Eki Görüntüle 2217753

Sorun o değil işte araç içine geçtiğimde böyle bir parlama oluyor dışarıda olmuyor orayı kısarsam yine aynı oluyor parlıyor.
Attığınızda yer "default" yazan yeri başka bir ayarla değiştirin ve tekrar deneyin. Hatırladığım kadarıyla bende de böyle bir hata olmuştu ve o ayarı değiştirerek düzeltmiştim.

Eki Görüntüle 2217753

İnternetten güzel bir filter indirin ardından altta bulunan Exposure ayarı ile oynayın, eğer indirmek istemiyorum diyorsanız default ayarda direkt Exposure ayarını düşürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı