Canvyni Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Assetto Corsa'yı pencereli ekrana almam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 11 Temmuz 2024 #2 Canvyni dedi: Assetto Corsa'yı pencereli ekrana almam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... ALT ve ENTER tuşlarına aynı anda basınca olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Canvyni dedi: Assetto Corsa'yı pencereli ekrana almam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... ALT ve ENTER tuşlarına aynı anda basınca olmuyor mu?
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 11 Temmuz 2024 #3 Canvyni dedi: Assetto Corsa'yı pencereli ekrana almam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Content Manager'den yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Canvyni dedi: Assetto Corsa'yı pencereli ekrana almam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Content Manager'den yapabilirsin.
KS KS Canvyni Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 ZerefDragneel dedi: ALT ve ENTER tuşlarına aynı anda basınca olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. The Deep dedi: Content Manager'den yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını da söyler misiniz? Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: ALT ve ENTER tuşlarına aynı anda basınca olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. The Deep dedi: Content Manager'den yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını da söyler misiniz?
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 12 Temmuz 2024 #5 Hatırlamıyorum, ama sağ üstten ayarlara gir orada görüntüye bas oradan tam ekran seçeneği vs. vardı sanırsam. @Canvyni Artı 0 Eksi
Hatırlamıyorum, ama sağ üstten ayarlara gir orada görüntüye bas oradan tam ekran seçeneği vs. vardı sanırsam. @Canvyni