Assetto Corsa pingden atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Yiğit_17

Hectopat
Yer
Ankara/Gölbaşı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 4.4 GHz
Powercolor hellhound RX 6600
Fury beast 16gb 3200MHZ x1
Kioxia exceria G2 1TB
Gigabyte B450M-K
MSI MAG A600DN
Redmi Note 11 Pro
Meslek
Öğrenci
RAM
8GB DDR3 1600 MHz
Ekran kartı
RX 580
İşlemci
Xeon E-3 1225 v3
Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa'da DPC serverina girmeye calisiyorum ama girmeye calisireken sistemi cok zorluyor ve girince ya cheksum hatasi ya da pingden kicklendiniz diye uyari veriyor.

Sistemim:
  • Intel Xeon E3 1225 V3
  • RX 580 4 GB.
  • DDR3 8 GB.

Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa'da dpc serverina girmeye calisiyorum ama girmeye calisireken sistemi cok zorluyor ve girince ya cheksum hatasi ya da pingden kicklendiniz diye uyari veriyor.

Sistemim:
  • Intel Xeon E3 1225 V3.
  • RX 580 4 GB.
  • DDR3 8 GB.

Oyuna girerken CPU sıcaklığınız % kaçlarda?

Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa'da dpc serverina girmeye calisiyorum ama girmeye calisireken sistemi cok zorluyor ve girince ya cheksum hatasi ya da pingden kicklendiniz diye uyari veriyor.

Sistemim:
  • Intel Xeon E3 1225 V3.
  • RX 580 4 GB.
  • DDR3 8 GB.

Hocam tracert yapar mısınız? CMD yonetici başlat:
Tracert 93.177.103.167

Oyuna girerken CPU sıcaklığınız % kaçlarda?

50-60 derece arasi geziyor islemcinin destekledigi maksimum sicaklik 100 derece.

Hocam tracert yapar mısınız? CMD yonetici başlat:
Tracert 93.177.103.167

Şu an yapiyorum onu 4'ten sonrasi request time out olarak gidiyor.

Az once sansa girebildim servera ancak oyunda oldugum surece kasiyordu ve ust tarafda islemci kullanimi %99 diyordu ve sonrasinda 3 BİM msden dolayi kicklendiniz dedi diger oyunlarda ms sorunu cekmiyorum.

Son düzenleme:
50-60 derece arasi geziyor islemcinin destekledigi maksimum sicaklik 100 derece.

Şu an yapiyorum onu 4'ten sonrasi request time out olarak gidiyor.

Az once sansa girebildim servera ancak oyunda oldugum surece kasiyordu ve ust tarafda islemci kullanimi %99 diyordu ve sonrasinda 3 BİM msden dolayi kicklendiniz dedi diger oyunlarda ms sorunu cekmiyorum.

Tamam firma kaynaklı sorun.
Time out yemektesiniz.
Hangi firma?

Alt markası olduğunu nereden oğrendiniz.
Firmanızı değiştirmenizi önermekteyim. Maliyet düşürmek icin sunuculara trafik ücretinden kısmak icin blocke edilmiş erişim yok.
Millenicom.
Fixnet.
Türk Telekom.
Bakabilirsiniz.

İnternetten baktim kendi sitesinden.

Alt markası olduğunu nereden oğrendiniz.
Firmanızı değiştirmenizi önermekteyim. Maliyet düşürmek icin sunuculara trafik ücretinden kısmak icin blocke edilmiş erişim yok.
Millenicom.
Fixnet.
Türk Telekom.
Bakabilirsiniz.

Tamam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı