Assetto Corsa Pure çalışmıyor

wloxy75

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 ti super Ryzen 9 7950 32gb ram 1tb ssd
Assetto Corsa'da Pure grafik paketi çalısmıyor. Oyuna girince taskbarda gözüküyor fakat weather falan ayarlamaya çalıştığımda hiçbir şey değişmiyor.

Content manager üzerinde hava durumunu Pure olarak seçtiniz mi?

Hocam Privew (Yanlış yazmış olabilirim) versiyonu indirmen lazım kısacası paralı versiyon content managerin kendi Custom Shader Pack(CSP) ile olmuyor diye biliyorum.

Hocam privew (yanlış yazmış olabilirim) versiyonu indirmen lazım kısacası paralı versiyon content Manager'in kendi Custom shader pack(csp) ile olmuyor diye biliyorum.

Nasıl yani hocam content Manager'ın full versiyonunu mu satın almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Content manager ayarlarında custom shader patch e girin kullandığınız sürümler contentin kendi sürümleri purenin kendisinin sattığı CSP sürümleri var. Parasız bir şekilde bulabilirsiniz ama korsan oyunculuğu asla önermiyorum.

Artı -1 Eksi
Content Manager ayarlarında Custom shader patch e girin kullandığınız sürümler contentin kendi sürümleri Pure'nin kendisinin sattığı csp sürümleri var. Parasız bir şekilde bulabilirsiniz ama korsan oyunculuğu asla önermiyorum.

Hocam bir şey yaptım biraz düzeldi. Oyuna girip weather plannerı açınca saati ayarlayabiliyorum yağmur falan açıyorum sadece sesi geliyor ve Wetting'i acınca çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Content Manager ayarlarında Custom shader patch e girin kullandığınız sürümler contentin kendi sürümleri Pure'nin kendisinin sattığı csp sürümleri var. Parasız bir şekilde bulabilirsiniz ama korsan oyunculuğu asla önermiyorum.

Yaklaşık 5 ay önce Assetto Corsa oynuyordum. O Zaman'lar da korsan yollara başvurmamış ve content maneger in ücretsiz versiyonunu kullanmama rağmen Pure grafik paketi ile havayı ayarlayabiliyordum. Hatta hala girdiğimde hala ayarlayabiliyorum ama hangi ayardan yapıldığını bulamadım. Ama çözüm kesinlikle bu değil.

Yaklaşık 5 ay önce Assetto Corsa oynuyordum. O Zaman'lar da korsan yollara başvurmamış ve content maneger in ücretsiz versiyonunu kullanmama rağmen Pure grafik paketi ile havayı ayarlayabiliyordum. Hatta hala girdiğimde hala ayarlayabiliyorum ama hangi ayardan yapıldığını bulamadım. Ama çözüm kesinlikle bu değil.

Hocam Pure 2.16 indirdim bir de lights patch diye bir dosya var onu yükleyince cspde olmayan bir sürüm yüklüyor 0.2.5 Preview1 normalde csp sürümleri arasında yok onu yüklemek lazımmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı