Assetto Corsa serbest gezinme modu nasıl açılır?

Uğraştırıcı değil hocam gerçekten, internetiniz hızlıysa zaten 10 dakikada bütün gereken dosyaları indirir, kurar oynarsınız. Emin olun sonucunda değiyor.

Mod kurması en kolay oyunlardan biri. Yapamayanlar rar içindeki dosyayı oyun klasörüne atmayı bile beceremiyor olsa gerek :d Bazı kişilerde ise ekran kartının eski olmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm hatalar oluyor. Yeni bir sisteminiz varsa bir sorun çıkmaz. Oyunu ilk çıktığı gün oynamaya başladım, GT 635M, HD 4650, RX 590, GTX 980 gibi ekran kartlarıyla oynadım bu süreçte ve hiçbir sorun, hata vs. almadım.

Mod kurması en kolay oyunlardan biri. Yapamayanlar rar içindeki dosyayı oyun klasörüne atmayı bile beceremiyor olsa gerek :d Bazı kişilerde ise ekran kartının eski olmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm hatalar oluyor. Yeni bir sisteminiz varsa bir sorun çıkmaz. Oyunu ilk çıktığı gün oynamaya başladım, GT 635M, HD 4650, RX 590, GTX 980 gibi ekran kartlarıyla oynadım bu süreçte ve hiçbir sorun, hata vs. almadım.
Buradaki videodan kuruyorum ama şu trafik modunu kurmasam ne olur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı