Öncelikle shutoko mapini indirip onu atmanız lazım.Merhaba."content","tracks" dosyalarının içinde shutoko mapini bulamadım bu konuda yardımcı olur musun?
trafikteki araçların yanından geçerken kırmızı ok çıkıyor sürekli
onu nasıl kaldırabilirim ?
Öncelikle shutoko mapini indirip onu atmanız lazım.Merhaba."content","tracks" dosyalarının içinde shutoko mapini bulamadım bu konuda yardımcı olur musun?
trafikteki araçların yanından geçerken kırmızı ok çıkıyor sürekli
onu nasıl kaldırabilirim ?
Çok kurcalamadım, ama New AI behavior ayarlarında Push speed gibi ayarları değiştirmek işe yarayabilir belki.Teşekkür edrim cevabınız için.
Peki trafikteki araçların hızları oldukça yavaş özellikle kullandığım virajlı haritada kendi şeridimdeki araçların hızı oldukça yavaş ve buna karşılık karşı yönden gelen araçların hızları bir o kadar fazla.
Trafikteki araçların hızlarını artırmanın bir yolu var mıdır ?
Bi sıkıntı var demek ki.Go tuşuna tıkladığımda ana menüde duruyor :8
Valla sıkıntı olması imkansız hocam sanırım orjinal olmadığı için açılmadı uyumsuz şeyler var çok üzüldüm 2 saattir uğraşıyordumBi sıkıntı var demek ki.![]()
Hiç orijinal olmayan oyunda denemedim. Bi şey diyemem o yüzden.Valla sıkıntı olması imkansız hocam sanırım orjinal olmadığı için açılmadı uyumsuz şeyler var çok üzüldüm 2 saattir uğraşıyordum
Hiç orijinal olmayan oyunda denemedim. Bir şey diyemem o yüzden.
Öncelikle oyunu Content Manager'dan aç ve AI behaviour ayarını aç. Sonra SRP mapinin içine Extra'da bulunan traffic eklentisini attın mı?Reis ben bu modları kurdum da oyunda böyle hata veriyor nede olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.