6 648158 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 476 Çözümler 3 12 Haziran 2023 #161 Hocam shibaura traffic adlı yerde başlatıyorum arabalar ışınlanmıyor sadece ben varım nasıl yapacağım acaba?
Hocam shibaura traffic adlı yerde başlatıyorum arabalar ışınlanmıyor sadece ben varım nasıl yapacağım acaba?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Haziran 2023 #162 648158 dedi: Hocam shibaura traffic adlı yerde başlatıyorum arabalar ışınlanmıyor sadece ben varım nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Arabalar ışınlanmıyor ne demek?
648158 dedi: Hocam shibaura traffic adlı yerde başlatıyorum arabalar ışınlanmıyor sadece ben varım nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Arabalar ışınlanmıyor ne demek?
6 648158 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 476 Çözümler 3 12 Haziran 2023 #163 Lee Yubin dedi: Arabalar ışınlanmıyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Oyunu burada başlatıyorum ve YouTuber'ların başladığı pistte başlamıyor öbür pistte açıyorum trafikte araba olmuyor onu demek istemiştim yani.
Lee Yubin dedi: Arabalar ışınlanmıyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Oyunu burada başlatıyorum ve YouTuber'ların başladığı pistte başlamıyor öbür pistte açıyorum trafikte araba olmuyor onu demek istemiştim yani.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Haziran 2023 #164 648158 dedi: Eki Görüntüle 1817998 Oyunu burada başlatıyorum ve YouTuber'ların başladığı pistte başlamıyor öbür pistte açıyorum trafikte araba olmuyor onu demek istemiştim yani. Genişletmek için tıkla... Şu yeni nesil trafik modunu yapmayı deneyin derim, benim konuda anlattığım eski kaldı biraz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
648158 dedi: Eki Görüntüle 1817998 Oyunu burada başlatıyorum ve YouTuber'ların başladığı pistte başlamıyor öbür pistte açıyorum trafikte araba olmuyor onu demek istemiştim yani. Genişletmek için tıkla... Şu yeni nesil trafik modunu yapmayı deneyin derim, benim konuda anlattığım eski kaldı biraz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pedra002 Femtopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #165 Hocam bende arabalar tıkanıyor arka arkaya mecbur ya iterek ya da şerit dışından geçmek zorunda kalıyorum. Çözümü nedir?
Hocam bende arabalar tıkanıyor arka arkaya mecbur ya iterek ya da şerit dışından geçmek zorunda kalıyorum. Çözümü nedir?
KüçükŞehzade Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #166 Hocam ben girdim her seyi yaptiginiz gibi yaptim ama beni yarista baslatiyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Temmuz 2023 #167 Pedra002 dedi: Hocam bende arabalar tıkanıyor arka arkaya mecbur ya iterek ya da şerit dışından geçmek zorunda kalıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... KüçükŞehzade dedi: Hocam ben girdim her seyi yaptiginiz gibi yaptim ama beni yarista baslatiyor. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki attığım videodaki gibi yapın derim. Konuda anlattığım artık eski kaldı.
Pedra002 dedi: Hocam bende arabalar tıkanıyor arka arkaya mecbur ya iterek ya da şerit dışından geçmek zorunda kalıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... KüçükŞehzade dedi: Hocam ben girdim her seyi yaptiginiz gibi yaptim ama beni yarista baslatiyor. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki attığım videodaki gibi yapın derim. Konuda anlattığım artık eski kaldı.
KüçükŞehzade Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #168 Lee Yubin dedi: Yukarıdaki attığım videodaki gibi yapın derim. Konuda anlattığım artık eski kaldı. Genişletmek için tıkla... Yaptim teşekkürler. Lee Yubin dedi: Yukarıdaki attığım videodaki gibi yapın derim. Konuda anlattığım artık eski kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayin tekrar rahatsiz ediyorum da shutoko revival project overload layout haritasina girilmiyor haritayi dogru sekilde oyunun dosyalarina attigimdan eminim giremiyorum. Dosya Ekleri 1689965331453.png 1,6 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 21 Temmuz 2023
Lee Yubin dedi: Yukarıdaki attığım videodaki gibi yapın derim. Konuda anlattığım artık eski kaldı. Genişletmek için tıkla... Yaptim teşekkürler. Lee Yubin dedi: Yukarıdaki attığım videodaki gibi yapın derim. Konuda anlattığım artık eski kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayin tekrar rahatsiz ediyorum da shutoko revival project overload layout haritasina girilmiyor haritayi dogru sekilde oyunun dosyalarina attigimdan eminim giremiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 21 Temmuz 2023 #169 KüçükŞehzade dedi: Hocam kusura bakmayin tekrar rahatsiz ediyorum da shutoko revival project overload layout haritasina girilmiyor haritayi dogru sekilde oyunun dosyalarina attigimdan eminim giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hatada açıklama yazıyor mu?
KüçükŞehzade dedi: Hocam kusura bakmayin tekrar rahatsiz ediyorum da shutoko revival project overload layout haritasina girilmiyor haritayi dogru sekilde oyunun dosyalarina attigimdan eminim giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hatada açıklama yazıyor mu?
KüçükŞehzade Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #170 Lee Yubin dedi: Hatada açıklama yazıyor mu? Genişletmek için tıkla...