Kanka peki şu ana otoyola çıktığımız'da araçlar hep 2 şerit gidiyor ve düzenli değiller pek onu nasıl 3 şeritli yapıyoruz?

Kanka peki şu ana otoyola çıktığımız'da araçlar hep 2 şerit gidiyor ve düzenli değiller pek onu nasıl 3 şeritli yapıyoruz?
AI yolu çizmek pek kolay bir şey değil ama uğraşmak isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bu kadar uğraşıldığını sanmıyorum gördüğüm tüm yayıncılar hep 3 şeritli oynuyor. Herhalde trafik moduyla alakalı bir durum güncel sürüm bulmak lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bu kadar uğraşıldığını sanmıyorum gördüğüm tüm yayıncılar hep 3 şeritli oynuyor. Herhalde trafik moduyla alakalı bir durum güncel sürüm bulmak lazım.
E zaten birinin yaptığını bulursanız tabi zor değil. Kendin yapmak istersen yukarıdaki gibi yapabilirsin. Dediğin gibi 3 şerit için de ek bir şey indirmen gerekiyor olabilir şu an kontrol edemedim bende nasıl.

Nordscheife için trafik haritasını nerede bulabilirim?

Merhaba bende harida olduda trafıkte hiç araba yok nasıl yapabılırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…