5Assetto Corsa kaç?
hocam nereden bulabilirim ayarı.Track Day modunda açmanız gerekiyor.
Direkt trafik planner ile yapsanız daha iyi olmaz mı? Herkes onu kullanıyor artık.hocam nereden bulabilirim ayarı.
Hocam assetto trafik modu yazdım ilk çıkan videodan yaptım, daha optimize ise ona geçeyim.Direkt trafik planner ile yapsanız daha iyi olmaz mı? Herkes onu kullanıyor artık.
Evet, o daha sonra çıkaan bir şey ve daha pratik.Hocam assetto trafik modu yazdım ilk çıkan videodan yaptım, daha optimize ise ona geçeyim.
Hocam Track Day'de başlatmama rağmen olmadı şimdi Trafik planneri kuracağım.Evet, o daha sonra çıkaan bir şey ve daha pratik.
Kur bakalım. Ama iyice dikkatli şekilde tüm aşamaları takip et. Sen bir tane değil birkaç tane ayarı atlamışsın muhtemelen ilk yaptığında.Hocam Track Day'de başlatmama rağmen olmadı şimdi Trafik planneri kuracağım.
Araba gelmiyor hocam traffic planner da.Kur bakalım. Ama iyice dikkatli şekilde tüm aşamaları takip et. Sen bir tane değil birkaç tane ayarı atlamışsın muhtemelen ilk yaptığında.
Kur bakalım. Ama iyice dikkatli şekilde tüm aşamaları takip et. Sen bir tane değil birkaç tane ayarı atlamışsın muhtemelen ilk yaptığında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.