AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #1 Oyunu bu sabah indirdim oyuna girişde altta sürüm olarak 1.16.4 yazıyor onunla alakalı olup olmadıgını merak ettim hatayı aşagıya bırakıyorum. Dosya Ekleri dwadawd.PNG 13,3 KB · Görüntüleme: 36
Oyunu bu sabah indirdim oyuna girişde altta sürüm olarak 1.16.4 yazıyor onunla alakalı olup olmadıgını merak ettim hatayı aşagıya bırakıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ekim 2022 #2 Evet deyip raporu bizimle paylaşırsan bir ihtimal daha fazla bilgi edinip çözebiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #3 Recep Baltaş dedi: Evet deyip raporu bizimle paylaşırsan bir ihtimal daha fazla bilgi edinip çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Recep Baltaş dedi: Evet deyip raporu bizimle paylaşırsan bir ihtimal daha fazla bilgi edinip çözebiliriz Genişletmek için tıkla... Deneyeyim 1 dakika. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Evet deyip raporu bizimle paylaşırsan bir ihtimal daha fazla bilgi edinip çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Recep Baltaş dedi: Evet deyip raporu bizimle paylaşırsan bir ihtimal daha fazla bilgi edinip çözebiliriz Genişletmek için tıkla... Deneyeyim 1 dakika.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ekim 2022 #4 Rapor dosyasını MediaFire'a yükleyip bizimle link paylaşabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #5 Recep Baltaş dedi: Rapor dosyasını MediaFire'a yükleyip bizimle link paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rapor dosyası vs göremedim. Belgeler'de logs diye bir klasöre atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Rapor dosyasını MediaFire'a yükleyip bizimle link paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rapor dosyası vs göremedim. Belgeler'de logs diye bir klasöre atıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ekim 2022 #6 Güzel kardeşim ekrandaki hatada bile ben dosya adını görebiliyorum. Girdiğin klasör boş mu ki? Orada rapor olması lazım. İsmi de Crash. Artı 0 Eksi
Güzel kardeşim ekrandaki hatada bile ben dosya adını görebiliyorum. Girdiğin klasör boş mu ki? Orada rapor olması lazım. İsmi de Crash.
KS KS AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #7 Recep Baltaş dedi: Güzel kardeşim ekrandaki hatada bile ben dosya adını görebiliyorum. Girdiğin klasör boş mu ki? Orada rapor olması lazım. İsmi de crash. Genişletmek için tıkla... Abi sinirlendim oyunu iade ettim ugrasilacak iş değil. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Güzel kardeşim ekrandaki hatada bile ben dosya adını görebiliyorum. Girdiğin klasör boş mu ki? Orada rapor olması lazım. İsmi de crash. Genişletmek için tıkla... Abi sinirlendim oyunu iade ettim ugrasilacak iş değil.