Assetto Corsa yansıma hataları

XONTORM

Hectopat
Daha fazla  
Assetto Corsa'da FPS arttırmak için ileri işleme ayarını kapattım. Onu kapatmamla grafikler güzelleşti ama yansımada sıkıntı çıktı. Resimdeki arabanın üstündeki gibi yansımalar çıkmaya başladı. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    630,8 KB · Görüntüleme: 386
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu oyun Assetto Corsa değil PC kaldırmıyorsa FPS düşükse yapacak pek bir şey yok donanım yükseltmekten başka. Ayrıca bu sorun gene ekran kartından kaynaklı olabilir. Daha eski GPU'ların eski driverleri bu soruna yol açıyor olabilir. Donanımınızın yeterli olmadığını için FPS yükseltmeye çalıştığınızı düşündüğüm için böyle söylüyorum. Sistem özelliklerini belirtin lütfen. Ama sorun driver kaynaklı yüksek ihtimalle driver güncellemesi yapmayı deneyin.

oyun assetto corsa atmadan önce ss aldım content manager üzerinden giriyorum zaten
ve hani o dediğim ayarı kapattıktan sonra fps im 60 a çıktı hiçbir sıkıntısıda yok sadece o yansımalardan dolayı konuyu açmıştım

Content manager üzerinden CSP ayarlarına gelin>ExtraFX SSLR ayarını high yada hi-z yapın. Büyük ihtimalle düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…