oyun assetto corsa atmadan önce ss aldım content manager üzerinden giriyorum zatenHocam bu oyun Assetto Corsa değilPC kaldırmıyorsa FPS düşükse yapacak pek bir şey yok donanım yükseltmekten başka. Ayrıca bu sorun gene ekran kartından kaynaklı olabilir. Daha eski GPU'ların eski driverleri bu soruna yol açıyor olabilir. Donanımınızın yeterli olmadığını için FPS yükseltmeye çalıştığınızı düşündüğüm için böyle söylüyorum. Sistem özelliklerini belirtin lütfen. Ama sorun driver kaynaklı yüksek ihtimalle driver güncellemesi yapmayı deneyin.
ve hani o dediğim ayarı kapattıktan sonra fps im 60 a çıktı hiçbir sıkıntısıda yok sadece o yansımalardan dolayı konuyu açmıştımHocam bu oyun Assetto Corsa değilPC kaldırmıyorsa FPS düşükse yapacak pek bir şey yok donanım yükseltmekten başka. Ayrıca bu sorun gene ekran kartından kaynaklı olabilir. Daha eski GPU'ların eski driverleri bu soruna yol açıyor olabilir. Donanımınızın yeterli olmadığını için FPS yükseltmeye çalıştığınızı düşündüğüm için böyle söylüyorum. Sistem özelliklerini belirtin lütfen. Ama sorun driver kaynaklı yüksek ihtimalle driver güncellemesi yapmayı deneyin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.