frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 32 Bit seçeneğini de seçtim ama olmuyor. Race dediğimde ana menüye atıyor, çözümü bilen var mı?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.108 Çözümler 62 16 Aralık 2022 #2 Shuto gibi maplere girmeye çalışıyorsanız sol kurmanız lazım, ayrıca content Manager'de öneririm şu videodaki her şeyi yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Shuto gibi maplere girmeye çalışıyorsanız sol kurmanız lazım, ayrıca content Manager'de öneririm şu videodaki her şeyi yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 quarest dedi: Shuto gibi maplere girmeye çalışıyorsanız sol kurmanız lazım, ayrıca content Manager'de öneririm şu videodaki her şeyi yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hiçbir mapa giremiyorum ki Artı 0 Eksi
quarest dedi: Shuto gibi maplere girmeye çalışıyorsanız sol kurmanız lazım, ayrıca content Manager'de öneririm şu videodaki her şeyi yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hiçbir mapa giremiyorum ki
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.108 Çözümler 62 16 Aralık 2022 #4 frodobagginss dedi: Hiçbir mapa giremiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Sanal bellek kapalı mı? En düşük 30000 en yüksek 35000 atayıp bir deneyin. Artı 0 Eksi
frodobagginss dedi: Hiçbir mapa giremiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Sanal bellek kapalı mı? En düşük 30000 en yüksek 35000 atayıp bir deneyin.
KS KS frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #5 quarest dedi: Sanal bellek kapalı mı? En düşük 30000 en yüksek 35000 atayıp bir deneyin. Genişletmek için tıkla... sizdeki ramın aynından var bende işe yarar mı sanal bellek olayı Artı 0 Eksi
quarest dedi: Sanal bellek kapalı mı? En düşük 30000 en yüksek 35000 atayıp bir deneyin. Genişletmek için tıkla... sizdeki ramın aynından var bende işe yarar mı sanal bellek olayı
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.108 Çözümler 62 16 Aralık 2022 #6 frodobagginss dedi: Sizdeki RAM'ın aynından var bende işe yarar mı sanal bellek olayı. Genişletmek için tıkla... Yarar hocam, 32 GB RAM olsa bile sanal RAM açmadığı için giremeyen çok insan var sunucularda sizde açmayı bir deneyin. Artı 0 Eksi
frodobagginss dedi: Sizdeki RAM'ın aynından var bende işe yarar mı sanal bellek olayı. Genişletmek için tıkla... Yarar hocam, 32 GB RAM olsa bile sanal RAM açmadığı için giremeyen çok insan var sunucularda sizde açmayı bir deneyin.
KS KS frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #7 quarest dedi: Yarar hocam, 32 GB RAM olsa bile sanal RAM açmadığı için giremeyen çok insan var sunucularda sizde açmayı bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Garip ama acs_x86.exe isimli dosyayı uyumluluk modundan Windows 98 yaptığımda girmeyi başardım 32 Bit tikini de işaretlemek kaydıyla Artı 0 Eksi
quarest dedi: Yarar hocam, 32 GB RAM olsa bile sanal RAM açmadığı için giremeyen çok insan var sunucularda sizde açmayı bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Garip ama acs_x86.exe isimli dosyayı uyumluluk modundan Windows 98 yaptığımda girmeyi başardım 32 Bit tikini de işaretlemek kaydıyla
wtf.en3s Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel Core İ5 6500 3.2GHz Anakart:Msi B150 Gaming M3 Ram:HyperX Fury 8x2 2133MHz+Samsung 8x2 2600MHz PSU:Gameforce GF750 GPU:Asus ROG Strix RX580 8GB SSD:Samsung 256GB M2 HDD:Western Digital 1TB HDD2:Seagate Barracuda 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2023 #8 frodobagginss dedi: Garip ama acs_x86.exe isimli dosyayı uyumluluk modundan Windows 98 yaptığımda girmeyi başardım 32 Bit tikini de işaretlemek kaydıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz şekilde oyuna girmeyi başardım ama yüklediğim araç modu çalışmıyor bu sefer de farklı araba geliyor. Artı 0 Eksi
frodobagginss dedi: Garip ama acs_x86.exe isimli dosyayı uyumluluk modundan Windows 98 yaptığımda girmeyi başardım 32 Bit tikini de işaretlemek kaydıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz şekilde oyuna girmeyi başardım ama yüklediğim araç modu çalışmıyor bu sefer de farklı araba geliyor.