Assetto Corsa yarışa girmiyor

Last Trials

Decapat
Daha fazla  
Klişe bir hata belki de ama çözümünü bilen var mı acaba? Oyun start engine'e basınca tekrardan ana menüye atıyor ve yarışa girmiyor. Nasıl düzelir bu?

Oyunun üzerine kuruluyor hocam daha detaylı olarak izleyin derim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani bu sorunu çözer mi hocam kesin?

Hangi 32 Bit hocam oyunun içindeki 32 Bit mi?

Uyumluluk kısmında olması gerek sanırım.

Content Manager kurup deneyin, olmadı başka bir çözüm olarak oyunu tamamen silip ardından belgelerdeki Assetto Corsa ile ilgili her şeyi silince çözüldü diyenler de var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Content Manager kurup deneyin, olmadı başka bir çözüm olarak oyunu tamamen silip ardından belgelerdeki Assetto Corsa ile ilgili her şeyi silince çözüldü diyenler de var.

Uyumluluk kısmında 32 Bit'le alakalı bir şey yok hocam şimdi contect Manager'i deneyeceğim gene olmazsa ne olacak bilimyorum.

Hocam contect Manager'ı denedim yine aynı şey yarışa girmiyor hatta bu sefer 'race cancelled' hatası veriyor analamadım gitti.

Hocam contect Manager'ı denedim yine aynı şey yarışa girmiyor hatta bu sefer 'race cancelled' hatası veriyor analamadım gitti.

Başka bir çözüm olarak oyunu tamamen silip ardından belgelerdeki Assetto Corsa ile ilgili her şeyi silince çözüldü diyenler de var. Bunu deneyin hocam. Silmekten başka çare yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Başka bir çözüm olarak oyunu tamamen silip ardından belgelerdeki Assetto Corsa ile ilgili her şeyi silince çözüldü diyenler de var. Bunu deneyin hocam. Silmekten başka çare yok gibi.

Yok hocam yok öylede olmaz sildiğimle kalırım Allah Allah nasıl yapmalı bilmiyorum yahu.

Yok hocam yok öylede olmaz sildiğimle kalırım Allah Allah nasıl yapmalı bilmiyorum yahu.
Geri yüklersiniz hocam en kötü internetiniz yavaş değilse. Olmadı başka başka çözümler arayın ben bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı