Assetto Corsa'da En Gerçekçi Grafikler Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar, Assetto Corsa'da grafikleri en gerçekçi seviyeye çekmek istiyorum. Custom shader pack kurulu fakat ayarlarını bilmiyorum. Tüm ayarlarım sıfırlandı. Sistemim iyi, FPS sorunu olacağını düşünmüyorum.

Extra FX'i açın, Assetto Corsa Video ayarları kısmından Reflection ayarını yükseltin zaten en çok gerçekçiliği bu sağlıyor bana göre. Yeni egzoz alevini aktifleştirin. Aklıma şu anlık bunlar geldi.

@ghostrtr
Edit: Lighting FX ayarlarından Dynamic Shadows'u açın, Enable lighting in reflections ayarını da aktifleştirin.

Al, burada her şeyi açıklıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Extra FX'i açın, Assetto Corsa video ayarları kısmından reflection ayarını yükseltin zaten en çok gerçekçiliği bu sağlıyor bana göre. Yeni egzoz alevini aktifleştirin. Aklıma şu anlık bunlar geldi.

@ghostrtr
Edit: Lighting FX ayarlarından dynamic Shadows'u açın, enable lighting in reflections ayarını da aktifleştirin.

Custom shader pack kullanmanızı öneririm.

Hocam az çok hallettim gibi fakat şu an tek sorun kamerayı içeri alınca oyun parlıyor. Parlaklık aşırı derecede yükseliyor, yollar falan beyaza dönüyor parlamaktan. Onu nasıl düzeltebilirim?

Custom Shader Patch'in hangi versiyonu kullanıyorsunuz?
Hocam düzelttim gibi.
Screenshot_ks_mclaren_p1_shuto_revival_project_beta_4-1-121-11-46-15.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı