Assetto Corsa'da mod kurulmuyor

Bu sorunu yaşıyorum dediğin üç oyunun da ortak noktaları OpenGL ve DirectX'i çok yoğun kullanıyor olmaları. GLFW, OpenGL bağlamını yürütmek için kullanılan bir şeydir. Mantıken sorunun ya OpenGL ya da grafik sürücüsü sorunundan kaynaklı olduğuna işaret ediyor.

''OpenGL Extensions Viewer'' kullanarak OpenGL desteğini kontrol et. Windows da güncel diyorsun.

Oyunları tam ekran yerine pencerede çalıştırmayı dene. ALT + Enter kısa yoluyla pencereye alabilirsin veya geforce experience üzerinden pencerede çalıştırtabilirsin oyunları.

Sistemini tam yazar mısın? oyun başlarken işlemciye dahil olan ekran kartından yürütmeye çalışıyor da olabilir.

Özellikle monitörünü ve özelliklerini söyler misin.

Son düzenleme:
Bu sorunu yaşıyorum dediğiniz üç oyunun da ortak noktaları OpenGL ve DirectX'i çok yoğun kullanıyor olmaları. GLFW, OpenGL bağlamını yürütmek için kullanılan bir şeydir. Mantıken sorunun ya OpenGL ya da grafik sürücüsü sorunundan kaynaklı olduğuna işaret ediyor.

''OpenGL Extensions Viewer'' kullanarak OpenGL desteğinizi kontrol edin. Windows da güncel diyorsunuz.

Oyunları tam ekran yerine pencerede çalıştırmayı deneyin. ALT + Enter kısa yoluyla pencereye alabilirsiniz veya geforce experience üzerinden pencerede çalıştırtabilirsin oyunları.

Sistemini tam yazar mısın? oyun başlarken işlemciye dahil olan ekran kartından yürütmeye çalışıyor da olabilir.

Özellikle monitörünü ve özelliklerini söyler misin.
monitör eski seg televizyonu
bilgisiyar sistemim
işlemci intel i5 4460
ekran kartı gt 730 4 gb
ram 16gb ddr3

CPU da bi ekran kartınınki var ama genellikle işlemciyi kullanıyo
monitörü deneme şansım yok sadece evdeki büyük televizyonu kullanabilirim

Ekran kartınızı doğru güncellediğini varsayarsak OpenGL sürümü de yanında gelmiştir zaten.

Eğer tüm oyunlarda bu sorunu yaşıyorsan temiz bir format atardım şahsen. Çünkü hata kodunun sonunda win32 yazıyor, sürüm uyumsuzluğu var gibi bilgisayarında.

Son düzenleme:
Ekran kartınızı doğru güncellediğinizi varsayarsak OpenGL sürümü de yanında gelmiştir zaten.

Eğer tüm oyunlarda bu sorunu yaşıyorsanız temiz bir format atardım şahsen. Çünkü hata kodunuzun sonunda win32 yazıyor, sürüm uyumsuzluğu var gibi bilgisayarınızda.
windos yüklettirdikten sonra oldu yazılımdan bişi olmuş olabilirmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı