Birkaç ay önce Assetto Corsa oyununu almıştım ama düz olanını almıştım, şimdi Ultimate Edition olanı almak istiyorum DLC'leri verdiği için fakat alamıyorum. Bir yolu var mı altaki paketi almanın?
Steam'dan para ile aldığım oyunu nasıl hesaptan kaldırabilirim? Gizle dediğimde hâlâ arkadaşlarım görebiliyor. Ya da arkadaşlarımdan gizleyebilir miyim?
Steam'dan para ile aldığım oyunu nasıl hesaptan kaldırabilirim? Gizle dediğimde hâlâ arkadaşlarım görebiliyor. Ya da arkadaşlarımdan gizleyebilir miyim?
Hocam oyun içerisinden alabiliyor musunuz bir bakın alınmıyorsa Assetto Corsa mağazaya girin Ultimate paket bilgisine basarak DLC'lerı tek tek ekleyın sepete alabılırsıınız. Almak istediğiniz DLC'ye paket bilgisinden basın DLC'nin mağazasına atıyor oradan sepete ekleyebilirsiniz. @esen6327
Hocam oyun içerisinden alabiliyor musunuz bir bakın alınmıyorsa Assetto Corsa mağazaya girin Ultimate paket bilgisine basarak DLC'lerı tek tek ekleyın sepete alabılırsıınız. Almak istediğiniz DLC'ye paket bilgisinden basın DLC'nin mağazasına atıyor oradan sepete ekleyebilirsiniz.
10 TL fazla oluyor? Oyun silinince tekrar oyunu alacaksın 3 TL kar için bu kadar uğraş??? ayrıca beğenmedim atmışsınız benim önerdiğim yöntem çözümü anlatıyor??
Attığım her emojinin hesabını mı vereceğim? Ben sadece benim yöntemin daha karlı olduğunu söyledim. Senin çözümün doğru değil mi dedim? Mesaj yazacaksanız bir mantığı olsun.