Oyunu hesabından kaldırıp al. Başka yolu yok diye biliyorum.
Hesabından kaldır oyunu.İade için 2 hafta süresi vardı geçti o başka yolu yok mu?
Hocam gizleme var kaldırma diye bir şey göremiyorum seçeneklerde.Hesabından kaldır oyunu.
Hocam gizleme var kaldırma diye bir şey göremiyorum seçeneklerde.
Bu işinize yarayacaktır.Çözüldü: Steam hesaptan oyun kaldırma
Steam'dan para ile aldığım oyunu nasıl hesaptan kaldırabilirim? Gizle dediğimde hâlâ arkadaşlarım görebiliyor. Ya da arkadaşlarımdan gizleyebilir miyim?www.technopat.net
Çözüldü: Steam hesaptan oyun kaldırma
Steam'dan para ile aldığım oyunu nasıl hesaptan kaldırabilirim? Gizle dediğimde hâlâ arkadaşlarım görebiliyor. Ya da arkadaşlarımdan gizleyebilir miyim?www.technopat.net
Bu işinize yarayacaktır.
Öyle bayağı pahalı oluyor tavsiye etmem.Hocam oyun içerisinden alabiliyor musunuz bir bakın alınmıyorsa Assetto Corsa mağazaya girin Ultimate paket bilgisine basarak DLC'lerı tek tek ekleyın sepete alabılırsıınız. Almak istediğiniz DLC'ye paket bilgisinden basın DLC'nin mağazasına atıyor oradan sepete ekleyebilirsiniz.
Gerek yok onlara.
Öyle bayağı pahalı oluyor tavsiye etmem.
Attığım her emojinin hesabını mı vereceğim? Ben sadece benim yöntemin daha karlı olduğunu söyledim. Senin çözümün doğru değil mi dedim? Mesaj yazacaksanız bir mantığı olsun.10 TL fazla oluyor? Oyun silinince tekrar oyunu alacaksın 3 TL kar için bu kadar uğraş??? ayrıca beğenmedim atmışsınız benim önerdiğim yöntem çözümü anlatıyor??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.