Astigmat + miyop için renkli lens var mı?

XVeinX

Femtopat
Daha fazla  
5 senedir gözlük takıyorum astigmat + miyop var renkli lens var mıdır? Bilgisi olan var mı?

5 senedir gözlük takıyorum astigmat + miyop var renkli lens var mıdır? Bilgisi olan var mı?

Bende lens takmayı düşünüyorum iki gözümde de 0.75 miyop ve astigmat var gözlük hem yakışmıyor hem de konforlu değil bilgisi olan varsa bende bilgilenmek isterim.

Bende lens takmayı düşünüyorum iki gözümde de 0.75 miyop ve astigmat var gözlük hem yakışmıyor hem de konforlu değil bilgisi olan varsa bende bilgilenmek isterim.

Lens takarlarda renkli istiyorsan bende bekliyorum doktorunla görüşebilirsin.

Lens takarlarda renkli istiyorsan bende bekliyorum doktorunla görüşebilirsin.

Peki lensleri takması zor oluyor mu yani alışması ne kadar sürer tahmini? Takabilirim alışırım gibi geliyor ama bilmiyorum biraz da garip geliyor.

Peki lensleri takması zor oluyor mu yani alışması ne kadar sürer tahmini? Takabilirim alışırım gibi geliyor ama bilmiyorum biraz da garip geliyor.

Kuzenim takıyordu yani takması zor değil ama çıkarması zor olabilir kurursa alışma olayı yok diye tahmin ediyorum hissetmessin lensi yani garip gelmesi doğrudur onun dışında çok hijyenik şekilde bakman lazım enfeksiyon kapabilirsin suyunu falan değiştirmelisin ellerin temiz olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…