Astralis'in awper eksikliği nasıl giderilmeli?

ykslali

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz Astralis'te awper diyebileceğimiz bir oyuncu şu an için yok. Bir round dupreeh oynarken bir round gla1ve bubzjki ikilisi oynuyor. Prime döneminden önce dev1ce kendini geliştirerek awper rolünü üstlenmişti ve günümüzde en iyi awperlerden biri. Peki sizce Astralis şimdi bu eksiği nasıl gidermeli? Bir awper gelecekse kimin yerine gelmeli veya birisi kendini geliştirecekse o kim olmalı?

Bugün de gördük ki aktif bir awper olmasa bile başarılı olabiliyorlar. Dupreeh'in awp oynaması zaten çok saçmaydı. Eğer takımdan birisi kendini bu yönde geliştirecekse kesinlikle Bubzjki olmalı. Yeni oynamaya başladı ve kendini bu yönde geliştirebilir.

Şahsen dev1ce'ın yerine Astralis'e uygun AWPer aklıma gelmiyor, çünkü Astralis için en ideal AWPer idi. Şu an için bir isim tahmininde bulunamam, zaman gösterecektir.

Ama AWPer olmadan da gayet oynayabiliyorlar. Bir süre daha idare ederler veya içlerinden birisi AWPer olabilir. Bu kişi büyük ihtimalle Bubzkji olur galiba.

AWP olmadan bir yere kadar kazanırsın. Main AWP oynayacak birisi şart bence. Tabi devıce gibi birinin yerine doldurmak çok zor ama şahsen ben Prime dönemindeki Woxic'in Astralis'e çok yakışacağını düşünüyorum. Tabi şu an performansı nasıldır bilmiyorum, uzun süredir takımsız ayrıca kendisi de takım kurduğunu duyurmuştu. Bakalım, hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki cadian. Danimarka'lı olduğu için ama imkansız gibi. Avrupa'lı oyuncu almak istemezler, çünkü ana diliyle iletişim kurmak isterler diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı