OBeloO
Decapat
Eki Görüntüle 2492185
Bu hatayı alıyorum neden olabilir? İki ayrı kartla denedim aynı sorun.
Abonelikler kısmında açık olmayabilir bak istersen.
Eki Görüntüle 2492185
Bu hatayı alıyorum neden olabilir? İki ayrı kartla denedim aynı sorun.
Xbox Store Astroneer: Evolution Edition sürümünde fiyatlandırma hatası yapmış. Almak isteyen arkadaşlar bakabilirler. Steam fiyatı 15 dolar olan oyunu DLC ile birlikte 35TL'ye alabilirsiniz ben aldım.
Eki Görüntüle 2492098
Eki Görüntüle 2492099
Crossplay var mı peki?
oyunun amaci 7 tane gezegen var oyunda sen dunya gibi bir gezegene dusuyorsun ve orada hayatta kalmaya calisiyosun. Ama hayatta kalmadan cok yasam alani olusturma, yemek veya su ihtiyaci yok sadece oksijen gerekiyor. Her gezegende farkli madenler var mesela iste birinde demir var birinde lityum gibi onlari toplayarak baseni gelistiriyosun ve en son tum gezegenlerin cekirdeklerini etkinlestiriyosun tabi dahasi varda hepsini burda anlatamam. Eger turu seviyosan gercekten oynanabilir en guzel oyunlardan bir tanesi. Zamaninda crackli 2 defa bitirdim, steamdan 4 defa bitirdim (her seferinde dunya degistigi icin eglenceli oluyor) toplamda 200 saate yakin saatim var. Arkadasinla cok daha zevkli olur.Bu oyunun tam olarak olayı ne ? Zamanında Game Pass'te oynamayı denemiştim ama 30-40 dk oynayıp bayıp çıkmıştım. Bu fiyattan alıp bir daha şans veresim geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.