Astroneer ''online kurucuya bağlanamadı'' hatası

İşletim sistemi
Windows 10

RockyRocket9599

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
gtx 1650m
Astroneer oyununda arkadaşlarımla Online girmek istiyordum, ancak aşağıya koyacağım ekran görüntülerindeki gibi bir hata alıyorum. Hamachi ile çözenler var, lakin arkadaşım Xbox'dan ben ise bilgisayardan oynuyorum. Xbox ağında da engellendi yazıyor onu da ekran görüntüsünü koydum. Sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-19 170245.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-19 170245.png
    1 MB · Görüntüleme: 408
  • abidik.png
    abidik.png
    389,7 KB · Görüntüleme: 389
Astroneer oyununda arkadaşlarımla Online girmek istiyordum, ancak aşağıya koyacağım ekran görüntülerindeki gibi bir hata alıyorum. Hamachi ile çözenler var, lakin arkadaşım Xbox'dan ben ise bilgisayardan oynuyorum. Xbox ağında da engellendi yazıyor onu da ekran görüntüsünü koydum. Sorunu nasıl çözebilirim?

Kanka ben telefondan internetin teknik desteği aradım söyledim Xbox diye bir uygulama var NAT türü bu gözüküyor arkadaşıma bağlanamıyorum diye düzelttiler.

Kanka ben telefondan internetin teknik desteği aradım söyledim Xbox diye bir uygulama var NAT türü bu gözüküyor arkadaşıma bağlanamıyorum diye düzelttiler.

Ne demeliyiz tam olarak arayıp. Ayrıca NAT türüne şu an nasıl bakarım?

Windows 10 ayarlarında Xbox ağı diye bir seçenek bulunmuyor şu an bende.

Dosya Ekleri

• kanit1.png
    kanit1.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 329
  • kanit2.png
    kanit2.png
    13 KB · Görüntüleme: 320

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı