ASUS 1050 Ti alınır mı?

Bilgisayarci ve internet kafe karışımı bir yerdi (kart kafe çıkması değil, kafe de en fazla RX570-580 var ) çok ilgili davrandılar, içecek ikramı vs yaptılar. Bayağı test ettik kartı, furmarktta %38 fanda 58-59 derece geçmedi zaten 57'ye kadar fan bile açmadı. Evde de oyun testlerini yapacağım. 10 gün deneme garantisi verdiler sorun yaşarsam değişim hakkım var (8 adet stok vardı karttan).
Aynı sizin gibi böyle bir yerden GTX 1080 aldım furmark'ta 93 derecede mangal yapıyorum 😀

Size şöyle söyleyeyim kartı en çok yoran oyunlara soktum deneme sürecinde bir 2 saat falan. Hiçbir oyunda sıkıntı yaratmadı. 5000 serisi kart alacağınız zaman çok dikkatli olmalısınız. Kartın VRAM'ini zorlamanız lazım. Şu an aldığım kart 3 fanlı Gigabyte RX 5600XT yük altında 67 derece en fazla gördüm %30 fan hızında.
%30 fan hızında 67 derece inanılmaz bir değer. Benim kart 90 dereceye çıkıp %100 fan hızında çalışıyor. Oyunlarda maksimum 76 derecede undervolt ve %70 dan hızı ile anca tutabiliyorum. Furmark testinde undervolt demiyor 93 derece oluyor. GTA 5 oyununda çok yüksek ayarlarda undervolt'luyken bile 88 gördüm.
En çok kıskandığım şey de bu zaten. 😀

Aynı sizin gibi böyle bir yerden GTX 1080 aldım FurMark'ta 93 derecede mangal yapıyorum 😀

%30 fan hızında 67 derece inanılmaz bir değer. Benim kart 90 dereceye çıkıp %100 fan hızında çalışıyor. Oyunlarda maksimum 76 derecede undervolt ve %70'dan hızı ile anca tutabiliyorum. FurMark testinde undervolt demiyor 93 derece oluyor. GTA 5 oyununda çok yüksek ayarlarda undervolt'luyken bile 88 gördüm.
En çok kıskandığım şey de bu zaten. 😀

Hocam bundan 3 ay önce aynı sizin ki gibi bir ekran kartına sahiptim. GTX 1070 kullanıyordum kartın üzerine tava koysam yemek yaparım. Bir kere bu hatayı yapınca bir daha yapmıyorsunuz merak etmeyin.

Hocam bundan 3 ay önce aynı sizin ki gibi bir ekran kartına sahiptim. GTX 1070 kullanıyordum kartın üzerine tava koysam yemek yaparım. Bir kere bu hatayı yapınca bir daha yapmıyorsunuz merak etmeyin.
Bir daha ne zaman ekran kartı alırım hiç bilemiyorum. Bu arada çok merak ettim sizin karta thermal grizzly macun sürsek + undervolt ve hava akışı güzel bir kasa alsak odayı soğutur herhalde.

Bir daha ne zaman ekran kartı alırım hiç bilemiyorum. Bu arada çok merak ettim sizin karta Thermal Grizzly macun sürsek + undervolt ve hava akışı güzel bir kasa alsak odayı soğutur herhalde.

Termal bakım yapsam daha iyi performans alırım galiba çünkü bunu aldığım çocuk yapmamış.

Sizin kartı biraz sömürmüşler gibi. Sağlam bir bakım lazım.
Daha önce Rehber atmıştım o konuyu görmüştünüz sanırım. Orada yazmıştım aslında satıcı termal macun ve pad değişimi yapmış diye. Sürdüğü termal macun aşırı dandik bu arada. Bir türlü alamadım ancak yakında alacağım yeni bir macun.

Şimdi fark ettim de kart FH4'te falan olması gereken MHz'lere çıkıyor ama ETS 2 de 700 küsur MHz'lerde takılıyor. Anlam veremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı