8 GB mı, 4 GB mı? Eğer 8 GB ise satabilirsin.Böyle bir şey oluyorsa bende satayım 4000'e RX 570'i.
8 GB mı, 4 GB mı? Eğer 8 GB ise satabilirsin.
Ne? Biraz dolandırma gibi oluyor4 GB, arkadaşımın afedersiniz mal bir mining yapan arkadaşa RX 5500XT 4 GB'ı 4300'e satmış, 2 gün sonra adam geri yazıp mining olmadığını belirtince bizimki de engellemiş yemiş ve yatırmış parayı işlemci ile ekran kartına, aynı maldan bulabilirsem yapmayı planlıyorum.
Ne? Biraz dolandırma gibi oluyor.
Mediamarktan diyorsunuz faturada mega iklimlendirme inşaat sanayi aş şirketi yazıyor?Hocam fatura mevcut 1 haftalik
Eyvah. Bende şimdi fark ettim.Mediamarktan diyorsunuz faturada mega iklimlendirme inşaat sanayi aş şirketi yazıyor?
Hocam fatura oraya kesilmiş sol üst köşede mediamarket yazıyor zaten.Mediamarktan diyorsunuz faturada mega iklimlendirme inşaat sanayi aş şirketi yazıyor?
Hocam faturası var mediamarkt paylaştım resminiGüzel olmuş da, 1 haftalık olduğuna emin miyiz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.