ASUS 21,5" VP228QG Monitör Alınır mı?

Hocam 1144Hz için 1050Tİ yeterli olur mu?
Hocam zaten ben kulaklık kullanıyorum ses ile ilgili sıkıntım olmadı. Bir de hocam oynadığım oyunlar zaten Euro Truck Simulator 2, Rocket League. Başka oynadığım oyun yok hocam.

1660ti ile kullanıyorum. Hz değerine değil, fiyatına bakarak tercih ettim. Benim için görüntü kalitesinden çok monitör olması önemli. Kalite için yüksek Hz değeri tercih edilebilir.

1660ti ile kullanıyorum. Hz değerine değil, fiyatına bakarak tercih ettim. Benim için görüntü kalitesinden çok monitör olması önemli. Kalite için yüksek Hz değeri tercih edilebilir.
Anladım hocam ben monitör almayacağım. Önceliğim işlemci, anakart, kasa ve RAM olacaktır.

Modelin kendisi bizzat bende var. Bütün oyunları akıcı ve net bir şekilde oynuyorum. Menü bölümünden kendinize göre ışık ve mod ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Almanızı tavsiye ederim.

Modelin kendisi bizzat bende var. Bütün oyunları akıcı ve net bir şekilde oynuyorum. Menü bölümünden kendinize göre ışık ve mod ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Almanızı tavsiye ederim.
Hocam monitör alırsam anakarttan kısmam gerekecek ve belki de işlemciden de kısmam gerekecek. Böyle yapmam iyi olur mu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…